Dele prosjekter og samarbeide

Business

Todoist gjør det enkelt å samarbeide med hvem som helst – del prosjekter, tildel oppgaver, og diskuter detaljer med kollegaer og dine kjære. Du varsles når viktige endringer skjer i dine delte prosjekter.

Så fort du inviterer noen til et prosjekt, vil du kunne tildele dem oppgaver og sende dem kommentarer.

Alle du deler et prosjekt med vil ha full tilgang til all informasjonen i prosjektet, inkludert oppgaver, kommentarer og opplastede filer. De vil kunne legge til nye oppgaver, tildele oppgaver, fullføre oppgaver, legge til kommentarer, og (hvis de er Pro) laste opp nye filer. Du kan til og med dele prosjekter med personer som ikke har en Todoist-konto ennå.

Free-brukere kan dele prosjekter med opptil fem personer (det kan være fem forskjellige personer i hvert prosjekt). Pro-brukere kan dele prosjekter med opptil 25 personer, og Business-brukere kan dele med opptil 50 personer.

Slik deler du prosjekter

1. Høyreklikk på prosjektet du vil dele.
  2. Velg Del prosjekt fra menyen.
  3. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen til personen. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, kan du kun skrive inn e-postadressen. Personen mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan man oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.
  4. Klikk på Inviter for å sende invitasjonen(e).
  1. Klikk eller trykk på prosjektet du vil dele.
  2. Klikk eller trykk på personen øverst i høyre hjørne i prosjektet.
  3. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen til personen. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, kan du kun skrive inn e-postadressen. Personen mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan man oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.
  1. Trykk for å åpne prosjektet du vil dele.
  2. Trykk påIos-more-outline.svgde tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Del prosjekt. En liste med alle personer som samarbeider om prosjektet i øyeblikket vil dukke opp. Hvis prosjektet ikke i øyeblikket er delt, vil du i stedet se muligheten til å invitere personer til prosjektet.
  4. Trykk på + øverst i høyre hjørne for å legge til nye samarbeidspartnere.
  5. Du kan nå legge til en ny samarbeidspartner ved enten å velge Legg til fra prosjekt , Legg til fra kontakter, eller ved å skrive inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen til personen. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, kan du kun skrive inn e-postadressen. Personen mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan man oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også dele et prosjekt via prosjektets hurtigmeny.
  1. Trykk for å åpne prosjektet du vil dele.
  2. Trykk påthree_dots.pngde tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Del prosjekt. En liste med alle nåværende samarbeidspartnere dukker opp.
  4. Trykk på person-ikonet øverst i høyre hjørne igjen, for å legge til samarbeidspartnere.
  5. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du legge til e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen til personen. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, kan du kun skrive inn e-postadressen. Personen mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan man oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.

Vanlige spørsmål

Hvis jeg arkiverer et delt prosjekt, vil prosjektet også bli arkivert på samarbeidspartnerne mine sine kontoer?

Nei. Når du arkiverer et prosjekt, blir det kun arkivert for kontoen din.

Kan jeg dele et overordnet prosjekt og alle dets underprosjekter?

Dessverre er det ennå ikke mulig å dele et prosjekt og alle dets ekstra underprosjekter samtidig. Beklager! Du kan i stedet dele hvert prosjekt individuelt.

Jeg har en Todoist Business-konto, og jeg vil begrense prosjektdeling med brukere som ikke er en del av teamet mitt. Er det mulig?

Ja. Hvis du er administrator for Business-teamet, kan du gå til delingsfanen i administratorverktøyet, der du kan endre om teamet skal kunne dele prosjekter utenfor Business-teamet, og om personer utenfor Business-teamet ditt skal kunne bli med i prosjektene dine.