Loading the new Help Center

Dele prosjekter og samarbeide

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Todoist gjør det enkelt å samarbeide med hvem som helst del prosjekter, tildel oppgaver, og diskuter detaljer med kollegaer og dine kjære. Du varsles når viktige endringer skjer i dine delte prosjekter.

Så fort du inviterer noen til et prosjekt, og de har godtatt invitasjonen din, vil du kunne tildele dem oppgaver og sende dem kommentarer.

Slik deler du prosjekter

  1. Høyreklikk på prosjektet du vil dele.
  2. Velg Del prosjekt fra menyen.
  3. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen til personen. Hvis du har delt et prosjekt med dem før, vil e-postadressen deres fylles inn når du begynner å skrive den. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, kan du bare skrive inn e-postadressen. Personen mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan man oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.
  4. Klikk på Inviter for å sende invitasjonen(e).
sharing-web-sharing.jpg
  1. Trykk for å åpne prosjektet du vil dele.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Del prosjekt. En liste med alle personer som samarbeider om prosjektet i øyeblikket vil dukke opp. Hvis prosjektet ikke i øyeblikket er delt, vil du i stedet se muligheten til å invitere personer til prosjektet.
  4. Trykk på + øverst i høyre hjørne for å legge til nye samarbeidspartnere.
  5. Du kan nå legge til en ny samarbeidspartner ved enten å velge Legg til fra prosjekt , Legg til fra kontakter, eller ved å skrive inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du skrive inn e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen til personen. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, kan du kun skrive inn e-postadressen. Personen mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan man oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.
sharing-ios-sharing.jpg
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også dele et prosjekt via prosjektets hurtigmeny.
  1. Trykk for å åpne prosjektet du vil dele.
  2. Trykk på three_dots.pngde tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Deling. En liste med alle nåværende samarbeidspartnere dukker opp.
  4. Trykk på person-ikonet øverst i høyre hjørne igjen, for å legge til samarbeidspartnere.
  5. Skriv inn navnet på personen du vil dele med. Hvis det er noen du aldri har delt et prosjekt med før, må du legge til e-postadressen tilknyttet Todoist-kontoen til personen. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, kan du kun skrive inn e-postadressen. Personen mottar en e-post med en invitasjon til prosjektet, som også forklarer hvordan man oppretter en gratis konto i løpet av sekunder.
sharing-android-sharing.jpg

Alle du deler et prosjekt med vil ha full tilgang til all informasjonen i prosjektet, inkludert oppgaver, kommentarer og opplastede filer. De vil kunne legge til nye oppgaver, tildele oppgaver, fullføre oppgaver, legge til kommentarer, og laste opp nye filer. Du kan til og med dele prosjekter med personer som ikke har en Todoist-konto ennå.

Free-brukere kan dele prosjekter med opptil fem personer (det kan være fem forskjellige personer i hvert prosjekt). Pro-brukere kan dele prosjekter med opptil 25 personer, og Business-brukere kan dele med opptil 50 personer.

Tildele en eksisterende oppgave

  1. Klikk på assign_web.svgtildel-ikonet, til høyre for oppgavenavnet, i et delt prosjekt.
  2. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.
  1. Når du er i et delt prosjekt, trykker du på oppgaven for å åpne oppgavevisningen.
  2. Trykk på assign_ios.svg tildel-ikonet.
  3. Fra menyen som dukker opp velger du personens navn.
  1. Når du er i et delt prosjekt, trykker du på oppgaven for å åpne oppgavevisningen.
  2. Trykk på assign_ios.svg tildel-ikonet.
  3. Fra menyen som dukker opp velger du personens navn.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også tildele en oppgave via dens hurtigmeny.

Mens du oppretter en oppgave

  1. Åpne et delt prosjekt og klikk på + Legg til oppgave.
  2. Skriv hele oppgavenavnet og skriv +-symbolet etterfulgt av deres navn.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.
Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller som er i I dag, Kommende eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å skrive # i oppgavefeltet og velge prosjektnavnet. Eksempel: «#Design +James».
  1. Åpne et delt prosjekt og trykk på knappen +.
  2. Skriv hele oppgavenavnet, og skriv +-symbolet etterfulgt av deres navn.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller som er i I dag, Kommende eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å skrive # i oppgavefeltet og velge prosjektnavnet. Eksempel: «#Design +James».

  1. Åpne et delt prosjekt og trykk på knappen +.
  2. Skriv hele oppgavenavnet, og skriv +-symbolet etterfulgt av deres navn.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller som er i I dag, Kommende eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å skrive # i oppgavefeltet og velge prosjektnavnet. Eksempel: «#Design +James».

Hvordan fjerne noen fra et delt prosjekt

  1. Høyreklikk på prosjektet du vil fjerne deling for.
  2. Velg Del prosjekt fra menyen.
  3. Før pekeren over navnet til brukeren du vil fjerne.
  4. Klikk på søppelkassen ved siden av navnet.
  • Trykk for å åpne prosjektet du vil dele.
  • Trykk påthree_dots.pngde tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  • Velg Deling. En liste med alle nåværende samarbeidspartnere dukker opp.
  • Trykk påthree_dots.pngde tre prikkene ved siden av brukerens navn.
  • Trykk på Slett.
  • Trykk på OK.
  1. Trykk for å åpne prosjektet.
  2. Trykk påthree_dots.pngde tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Del prosjekt. En liste med alle nåværende samarbeidspartnere dukker opp.
  4. Trykk på fjern person-ikonet for å fjerne samarbeidspartneren.
  5. Trykk på Fjern samarbeidspartner.

Vanlige spørsmål

Hvis jeg arkiverer et delt prosjekt, vil prosjektet også bli arkivert på samarbeidspartnerne mine sine kontoer?

Nei. Når du arkiverer et prosjekt, blir det kun arkivert for kontoen din.

Kan jeg dele et overordnet prosjekt og alle dets underprosjekter?

Dessverre er det ennå ikke mulig å dele et prosjekt og alle dets ekstra underprosjekter samtidig. Beklager! Du kan i stedet dele hvert prosjekt individuelt.

Jeg har en Todoist Business-konto, og jeg vil begrense prosjektdeling med brukere som ikke er en del av teamet mitt. Er det mulig?

Ja. Hvis du er administrator for Business-teamet, kan du gå til delingsfanen i administratorverktøyet, der du kan endre om teamet skal kunne dele prosjekter utenfor Business-teamet, og om personer utenfor Business-teamet ditt skal kunne bli med i prosjektene dine.

Kan jeg se oppgavene i et delt prosjekt som ble fullført før jeg ble med i det?

Dessverre ikke. Du vil bare se oppgaver som ble opprettet etter at du ble med.

Hvis du forlater et delt prosjekt og blir med igjen senere, vil du nå bare se oppgavene som er fullført etter at du ble med på nytt.