Hvordan formatere tekst

Business

Få oppgaven din til å skille seg ut med fet skrift, legg flair til prosjektnavnene dine med emojier 🎉, eller legg til nyttige koblinger på teksten din! Alt du trenger å gjøre er å markere et stykke tekst og deretter velge formateringsalternativer fra menyen som vises.

Les videre for å finne ut mer:

Du kan legge til nye linjer ved å trykke Shift + Enter.

For oppgavenavn støtter editoren:

• Gjøre tekst fet eller kursiv.
  • Gjør en tekstdel om til en kodeblokk.
  • Gjør en tekstdel om til en kobling.

For oppgavebeskrivelser og kommentarer støtter editoren:

• Gjøre tekst fet eller kursiv.
  • H1- og H2-overskrifter.
  • Gjør en tekstdel om til sitat eller kodeblokk.
  • Lister med kulepunkt eller tall.
  • Gjør en tekstdel om til en kobling.
Formateringsalternativene ovenfor er for øyeblikket ikke tilgjengelig i Android og iOS.

Vanlige spørsmål

Støtter dere fortsatt Markdown-formatering?

Ja, det å lime inn Markdown eller skrive syntaksen i Todoist vil konvertere teksten til Rik tekst.

Hvis du kopierer og limer inn Markdown fra andre kilder, må du sørge for at du limer det inn som ren tekst (du kan gjøre dette ved å bruke tastatursnarveien Ctrl/Cmd + Shift + V).

Hvordan fjerner jeg en kobling fra en tekstdel?

1. Marker teksten med koblingen.
  2. Klikk på Kobling.
  3. Klikk på søppelkassen.

Er editoren tilgjengelig i mobilappene?

Av tekniske årsaker støtter ikke iOS- og Android-appene for øyeblikket alle formateringsalternativene som er tilgjengelige på nett eller i datamaskinappen. Beklager det!

Hvorfor tilbyr dere forskjellige formateringsalternativer for oppgavenavn, og oppgavebeskrivelser og kommentarer?

På grunn av begrenset plass for oppgavenavnet, ville det ikke vært mulig å tilpasse formateringsalternativer, som punktlister, nummererte lister, H1-overskrifter, H2-overskrifter eller anførselstegn.

Er det mulig å deaktivere editoren og kun bruke Markdown-alternativene?

Nei, dette er ikke mulig i øyeblikket.