Tekstformatering

Business

Sørg for at oppgavene dine skiller seg ut med fet tekst, gjør prosjektnavnene litt morsommere med emojier 🎉, eller endre koblingsteksten i kommentarene dine.

Todoist bruker CommonMark-spesifikasjonen på tvers av alle plattformer.

Formateringsalternativer

I oppgavenavn og kommentarer støtter Todoist:

• Fet: **Denne teksten vil være fet** eller __Denne teksten vil være fet__
  • Kursiv: *Denne teksten vil være kursiv* eller _Denne teksten vil være kursiv_
  • Fet og kursiv: : ***Denne teksten vil være fet og kursiv*** eller ___Denne teksten vil være fet og kursiv___
  • Kobling: [Denne teksten vil være en kobling](http://todoist.com/) eller http://todoist.com/ (Denne teksten vil være en kobling)

I kommentarer støtter Todoist også:

• Integrert kode: `Kode` blir Screenshot_2020-03-17_at_15.10.43.png
  • Kodeblokk: ```kodeblokk``` blir Code_block.png

Legg til emojier i oppgavenavn, prosjektnavn, oppgavekommentarer, etikettnavn og filternavn. Todoist støtter alle de vanlige emojiene du kjenner så godt til og ❤️.

På nett, i macOS og i Windows kan du bruke lite-kjente-men-svært-nyttige emoji-snarveier for å legge til emojier på en enkel måte 🚀

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg også formatere prosjektnavn, etikettnavn og filternavn?

Svar: Nei, kobling, fet tekst og kursiv tekst støttes kun i oppgavenavn og kommentarer.

Spørsmål: Hvordan kan jeg legge til en kobling som inkluderer en parentes, som http://www.test.com/typer_epler(frukt)?

Svar: Du må kode parentesen i URL-en ved hjelp av prosentkoding. For denne koblingen må «(» erstattes med «%28» og «)» erstattes med «%29». Så URL-en du må bruke i Todoist, vil være: http://www.test.com/types_of_apples%28frukt%29