Gi Premium som en gave (ikke lenger mulig)

Business

Fra 28. august 2018 er det ikke lenger mulig å kjøpe Todoist Premium som en gave.

Gaver kjøpt før denne datoen kan fortsatt løses inn på https://todoist.com/redeem.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Jeg har mistet Todoist-gavekoden. Hva gjør jeg?

Svar: Kontakt kundestøtten vår. De sørger for at du får tilgang til gavekoden din.

Spørsmål: Kan jeg få en refusjon?

Svar: Ja! Hvis det er mindre enn 30 dager siden kjøpet, kan du ta kontakt med kundestøtten vår for en refusjon. Gavekoden du kjøpte vil deaktiveres, og de 3 ekstra månedene med Premium vil fjernes fra Todoist-kontoen din. Hvis koden allerede har blitt aktivert, vil den gjenværende Premium-tiden fjernes fra den kontoen.

Spørsmål: Hvilke Todoist-brukere kan løse inn en gavekode?

Svar: Både brukere med Free- og Premium-abonnement kan løse inn koden. Gavekoder kan ikke løses inn av brukere med et Business-abonnement.

Spørsmål: Kan jeg overføre en Todoist-gavekode til noen andre?

Svar: Todoist-gavekoder kan enkelt overføres. Hvis du sender en gavekode til noen som ikke vil ha den, kan du sende den samme gavekoden til en annen person, så lenge den ikke har blitt aktivert ennå.

Spørsmål: Har en Todoist-gavekode en utløpsdato?

Svar: Todoist-gavekoder utløper aldri.