Prøv Todoist Business gratis

Business

Todoist Business hjelper teamene med å holde seg organiserte og ansvarlige, uten alt det vanlige byråkratiet. Det er en enkel, men kraftig, oppgavebehandling – som du forventer fra Todoist. Den er tilpasset for teamsamarbeid og har apper for alle enhetene teamet ditt allerede bruker.

Noen av tingene teamet ditt kan gjøre med Todoist Business:

• Tildele oppgaver og sette forfallsdatoer, så alle vet hvem som er ansvarlig for hva.
  • Dele filer, diskutere detaljer, og sørge for at all relevant informasjon er organisert på ett sted.
  • Få en tydelig oversikt over hva som skjer i hvert prosjekt, både hva som allerede har skjedd og hva som skal skje.

Og mye mer.

Registrer deg for en gratis prøveperiode med Business