Påminnelser

Business

Hemmeligheten for enkelt å huske alt? Få Todoist til å minne deg på alt.

Enten det er fristen for en viktig rapport eller bursdagen til en venn, er det bare å ordne en Todoist-påminnelse og fortsette dagen din. Når tiden kommer, vil Todoist sende deg et push-varsel eller en en e-post om oppgaven, så du ikke glemmer noe.

Sette opp automatiske påminnelser

Når du velger både en forfallsdato og et tidspunkt for en oppgave, vil Todoist automatisk ordne en påminnelse for deg. Eksempel: Når du lager en oppgave for i morgen kl. 16:00, vil Todoist automatisk sende deg en påminnelse 30 minutter på forhånd.

Du kan endre de vanlige innstillingene for påminnelser for å velge hvor lenge på forhånd du vil motta den automatiske påminnelsen, og om du vil at det skal sendes push-varsel eller e-post:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Påminnelser-fanen.
  3. Merk av boksen ved siden av typen varsel du ønsker å motta:
    • Skrivebordsvarsel for å få varsler via operativsystemet ditt.
    • Push-varsel på mobil for å få varsler på den mobile enheten din.
    • E-post for å motta en påminnelse til e-postadressen du har lagt til via Innstillinger → Konto.
  4. Velg et relativt tidspunkt fra standardtidspunkt-rullegardinmenyen.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Under Innstillinger klikker du på Påminnelser.
  3. Merk av boksen ved siden av typen varsel du ønsker å motta:
    • Skrivebordsvarsel for å få varsler via datamaskinens operativsystem.
    • Push-varsel på mobil for å få varsler på den mobile enheten din.
    • E-post for å motta en påminnelse til e-postadressen du har lagt til via Innstillinger → Konto.
  4. (Valgfritt) Når du slumrer en påminnelse i Windows 10, kan du velge å bli minnet på det igjen på et senere tidspunkt. Under «Når slumret, vent …» velger du et intervall fra rullegardinmenyen.
  5. Velg et relativt tidspunkt fra Send automatisk påminnelser-rullegardinmenyen.
Fokusassistent blokkerer Todoist som standard. Hvis du ønsker å motta varsler i prioritetsmodus, må du sørger for å legge til Todoist via Windows' InnstillingerSystemFokusassistent → under Bare prioritet klikker du på Tilpass prioritetslisten → klikk på Legg til en app → velg Todoist.
  1. Trykk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Trykk på Påminnelser.
  3. Trykk på Påminn meg via og velg typen varsler du ønsker å motta:
    • Skrivebordsvarsel for å få varsler via datamaskinens operativsystem.
    • Push-varsel på mobil for å få varsler på den mobile enheten din.
    • E-post for å motta en påminnelse til e-postadressen du har lagt til via Innstillinger → Konto.
  4. (Valgfritt) Når du slumrer en påminnelse i iOS, kan du velge å bli minnet på det igjen på et senere tidspunkt. Trykk på Når slumret … og velg et intervall fra listen.
  5. Trykk på Automatiske påminnelser, og velg et relativt tidspunkt fra listen.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger og velg Påminnelser.
  3. Trykk på Påminn meg via og velg typen varsler du ønsker å motta:
    • Push-varsel på mobil for å få varsler på den mobile enheten din.
    • Push-varsel til skrivebordet for å få varsler via datamaskinens operativsystem.
    • E-post for å motta en påminnelse til e-postadressen du har lagt til via Innstillinger → Konto.
  4. (Valgfritt) Når du slumrer en påminnelse i Android, kan du velge å bli minnet på det igjen på et senere tidspunkt. Trykk på Når slumret … og velg et intervall fra listen.
  5. Trykk på Send automatiske påminnelser og velg et relativt tidspunkt fra listen.

Sette opp tilpassede påminnelser

Sett opp tilpassede påminnelser for hvilken som helst oppgave, uavhengig av om den har en forfallsdato og et forfallstidspunkt:

Du kan til og med ha en påminnelse som utløses på et spesielt sted, som når du går forbi matbutikken.
  1. Når du legger til eller redigerer en oppgave, klikker du på web_reminder.svgvekkerklokken nederst til høyre.
  2. Klikk på klokken for å velge om du vil opprette en dato og tidsbasert eller stedsbasert påminnelse. For eksisterende oppgaver med et forfallstidspunkt, vil du se et tredje alternativ, Før oppgave, som lar deg velge en påminnelse et visst antall minutter eller timer før oppgaven forfaller.
  3. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 2, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – skriv inn den spesifikke datoen og klokkeslettet, stedet, eller velg den relative tiden før oppgaven forfaller.
  4. Klikk på Legg til påminnelse.
  5. Klikk på Legg til oppgave (når du oppretter en ny oppgave) eller Lagre (når du redigerer en eksisterende oppgave).

1. Når du legger til eller redigerer en oppgave, klikker du på win10_reminder.svgvekkerklokken nederst til høyre.
  2. Klikk på klokken for å velge om du vil opprette en dato og tidsbasert eller stedsbasert påminnelse.
  3. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 2, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – skriv inn den spesifikke datoen og klokkeslettet eller stedet.
  4. Klikk på Legg til påminnelse.

Akkurat nå kan du bare velge tidsbaserte push-varsler og stedsbaserte påminnelser for deg selv i Windows 10. Vi kommer til å legge til påminnelser via e-post og påminnelser sendt til samarbeidspartnere i fremtiden.

1. Når du legger til eller redigerer en oppgave, trykker du på ios_reminder.svgvekkerklokken.
  2. Velg om du ønsker å motta påminnelsen På et tidspunkt og en dato eller På et sted. For eksisterende oppgaver med et forfallstidspunkt, vil du se et tredje alternativ, Før oppgave, som lar deg velge en påminnelse et visst antall minutter eller timer før oppgaven forfaller.
  3. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 2, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – velger du en spesifikk dato og et klokkeslett, stedet, eller velg den relative tiden før oppgaven forfaller.
  4. Trykk på Ferdig for å lagre påminnelsen.
  5. (Når du oppretter en ny oppgave) Trykk på ios_submit.svgsend inn-ikonet.

1. Når du legger til eller redigerer en oppgave, trykker du på android_reminder.svgvekkerklokken.
  2. Nederst til venstre trykker du på klokken og velger om du vil motta påminnelsen På et tidspunkt og en dato eller På et sted. For eksisterende oppgaver med et forfallstidspunkt, vil du se et tredje alternativ, Før oppgave, som lar deg velge en påminnelse et visst antall minutter eller timer før oppgaven forfaller.
  3. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 2, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – velger du en spesifikk dato og et klokkeslett, stedet, eller velg den relative tiden før oppgaven forfaller.
  4. Trykk på android_submit.svgsend inn-ikonet for å lagre påminnelsen.
  5. Trykk på back_arrow_android.svg tilbake-pilen øverst til venstre for å gå tilbake til oppgaven din.
  6. (Når du oppretter en ny oppgave) Trykk på android_submit.svgsend inn-ikonet.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvilke dato- og tidsformater støttes for opprettelse av påminnelser?

Svar: Alle forfallsdatoer og tidspunkter som kan brukes til å planlegge oppgaver, vil også fungere for påminnelser.

Spørsmål: Kan jeg opprette en tilbakevendende påminnelse for oppgaven min?

Svar: Absolutt! Bruk ganske enkelt noen av de tilbakevendende forfallsdatoene og tidspunktene.

Spørsmål: På hvilke enheter kan jeg motta stedsbaserte påminnelser?

Svar: Stedsbaserte påminnelser er kun tilgjengelig for iOS- og Android-enheter.

Spørsmål: Er det mulig å motta en stedsbasert påminnelse e-post?

Svar: Nei, en stedsbasert påminnelse vil kun vises opp som et pushvarsel på enheten som utløser påminnelsen.

Spørsmål: Må jeg gjøre noe på iOS- eller Android-enheten min for å motta stedsbaserte påminnelser?

Svar: På Android settes stedsbaserte påminnelser opp som standard, så du trenger ikke foreta deg noe.

I iOS må du kanskje slå på stedsbaserte varsler: Åpne Innstillinger → trykk på Personvern → trykk på Sted → slå på «Sted» → bla ned og trykk på Systemtjenester → slå på «Stedsbaserte varsler».