Påminnelser

Business

Hemmeligheten for å huske ting med enkelthet? Få Todoist til å minne deg på tingene.

Enten det er fristen for en viktig rapport eller bursdagen til en venn, er det bare å ordne en Todoist-påminnelse og fortsette dagen din. Når tiden kommer, vil Todoist sende deg et push-varsel eller en en e-post om oppgaven, så du ikke glemmer noe.

Du har kanskje lagt merke til at alle oppgavepåminnelser nå kun dukker opp som standard påminnelsestype som du har valgt i Innstillinger. Det kan være push-varsler, e-poster eller begge deler. Vi har fjernet muligheten for å velge en spesifikk påminnelsestype for hver oppgave. Du kan med andre ord ikke ha push-varsler for noen oppgavepåminnelser og e-post for andre.

Alle påminnelsene som ble valgt før denne endringen, vil nå leveres i henhold til standard påminnelsetype(r) som du har valgt for kontoen din.

Du kan til og med ha en påminnelse som utløses på et spesielt sted, som når du kjører forbi matbutikken.

Fra 31. desember 2018 vil ikke lenger Todoist tilby påminnelser via SMS. I stedet foreslår vi at du bruker push-varsling: Disse lar deg gå rett til oppgaven ved å trykke på dem, og du kan også fullføre oppgaver (og mer) direkte fra selve varselet. Finn ut mer nedenfor.

Sette opp automatiske påminnelser

Når du velger både en forfallsdato og et tidspunkt for en oppgave, vil Todoist automatisk ordne en påminnelse for deg. Eksempel: Når du lager en oppgave for i morgen kl. 16:00, vil Todoist automatisk sende deg en påminnelse 30 minutter på forhånd.

Du kan endre de vanlige innstillingene for påminnelser for 1) å velge hvor lenge på forhånd du vil motta den automatiske påminnelsen, og 2) om du vil at det skal sendes push-varsel eller e-post.

Sette opp tilpassede påminnelser

Du kan også sette opp tilpassede påminnelser for hvilken som helst oppgave (inkludert stedsbaserte påminnelser), uavhengig av om den har forfallsdato og -tidspunkt.

1. Når du legger til eller endrer en oppgave, klikker du bare på klokken nederst til høyre.

2. På den neste skjermen klikker du på klokken, for å velge om du vil opprette en tidsbasert eller stedsbasert påminnelse.
    • Hvis oppgaven har et forfallstidspunkt, vil du se et tredje alternativ, «Før oppgave», som lar deg velge en påminnelse et visst antall minutter eller timer før oppgaven forfaller.
  3. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 2, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – skriv inn sted, den spesifikke datoen og klokkeslettet, eller velg hvor lenge før oppgaven forfaller du vil varsles.
  4. Klikk på «Legg til påminnelse» for å lagre påminnelsen din.

1. Når du legger til eller endrer en oppgave, klikker du bare på klokken nederst til høyre.
  2. Skriv inn en dato og et tidspunkt for å utløse påminnelsen din.
  3. Klikk på Legg til påminnelse eller trykk på Enter for å lagre den.

Akkurat nå kan du bare velge tidsbaserte push-varsler for påminnelser til deg selv i Windows 10. Vi kommer til å legge til stedsbaserte påminnelser, påminnelser via e-post, og påminnelser sendt til samarbeidspartnere i fremtiden.

1. Trykk på en eksisterende oppgave.
  2. Trykk på klokken, som dukker opp under denne oppgaven.
  3. På den neste skjermen kan du velge om du vil opprette en tidsbasert eller stedsbasert påminnelse.
  4. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 3, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – skriv inn sted, en egen dato og klokkeslett, eller velg den spesifikke datoen og klokkeslettet fra dato og tid-velgeren.
  5. Trykk Ferdig for å lagre påminnelsen din.

1. Trykk på en eksisterende oppgave.
  2. Trykk på klokken, som dukker opp nederst på skjermen din.
  3. På den neste skjermen trykker du på klokken nederst i venstre hjørne, for å velge om du vil lage en tidsbasert eller stedsbasert påminnelse. Hvis oppgaven har et forfallstidspunkt, vil du også se et tredje alternativ, Før oppgave , som lar deg velge en påminnelse et visst antall minutter eller timer før oppgaven forfaller.
  4. Avhengig av alternativet du valgte under trinn 3, velger du hva som skal utløse påminnelsen din – skriv inn sted, den spesifikke datoen og klokkeslettet, eller velg hvor lenge før oppgaven forfaller du vil varsles.
  5. Trykk på pilen for å lagre påminnelsen din.

Stedsbaserte påminnelser kan settes fra alle plattformen, men de vil bare utløses på en iOS- eller Android-enhet.

iOS: Åpne Innstillinger → trykk på Personvern → trykk på Stedstjenester → slå på «Stedstjenester» → trykk på Systemtjenester → slå på «Stedsbaserte varsler».

Android: Ingen handling nødvendig – alt er allerede satt opp som standard.