Introduksjon til: Kommentarer og filopplastinger

Business

Ta tilbake tiden du bruker på å jakte på informasjonen du trenger for å få ting gjort. Med oppgave- og prosjektkommentarer kan du legge til notater, laste opp filer, og diskutere med kollegene dine. Alt forblir organisert i oppgavene og prosjektene dine, så du kan sette i gang med å arbeide umiddelbart.

Hvordan legge til kommentarer og filer i oppgaver

1. Før pekeren over en oppgave og klikk på snakkeboblen, som dukker opp til høyre for oppgavenavnet.
  2. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  3. (Valgfritt) Klikk på bindersen for å legge til en fil, eller klikk på mikrofonen for å ta opp en lydkommentar.
  4. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du endre hvem som varsles om kommentaren din.
  5. Når du er ferdig, klikker du på Legg til kommentar.
  1. Trykk på et oppgavenavn.
  2. I menyen som dukker opp nederst på skjermen, trykker du på snakkeboblen.
  3. (Valgfritt) Trykk på bindersen for å laste opp en fil eller ta opp en lydkommentar.
  4. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du er i et delt prosjekt, kan du velge hvem som varsles om kommentaren din ved å trykke på bjellen til venstre.
  6. Når du er ferdig, trykker du på send-ikonet.

Hvordan legge til kommentarer og filer i prosjekter

Prosjektkommentarer legges ved hele prosjektet, i stedet for én enkelt oppgave. Du kan organisere viktig prosjektinformasjon og filer her. Spesielt hendig for å sørge for at alle er oppdatert i delte prosjekter.

1. Uansett hvilken enhet du bruker, kan du finne prosjektkommentarer-ikonet øverst i høyre hjørne i alle prosjektvisninger.
  2. For å se på eller legge til prosjektkommentarer / laste opp filer, klikker eller trykker du ganske enkelt på ikonet.
  3. Klikk på Legg til kommentar (nett, macOS eller Windows) eller trykk på pilen for å sende inn (Android eller iOS) for å lagre en ny kommentar.

Finn ut mer om å dele prosjekter og samarbeide med Todoist.