Kom i gang med Todoist

Business

Gratulerer med den nye Todoist-kontoen din!

Ikke sikker på hva du skal gjøre først? Start her:

Trinn 1: Finn rakt ut av det grunnleggende med vår Kom i gang-guide

Todoists mange funksjoner kan virke litt overveldende til å begynne med, men ikke bekymre deg! Vår Kom i gang-guide er spesifikt designet for å ta deg gjennom alt det grunnleggende, trinn for trinn.

Trinn 2: Ta med deg oppgavene hvor som helst

Last ned de gratis Todoist-appene og -tilleggene på over ti plattformer, inkludert nett, PC, mobil, e-post med mer.

Pluss at du enkelt kan koble Todoist til alle de andre verktøyene dine. Finn integrasjoner til plattformer som Alexa, Google Kalender og Slack – eller bygg din egen med IFTTT eller Zapier.

Trinn 3: Bli inspirert

Det finnes ikke en fasit for hvordan man skal bruke Todoist. Det beste systemet er det som passer deg og arbeidsflyten din.

For inspirasjon om hvordan du kan få Todoist til å passe dine behov, ta en titt på våre guider om arbeidsflyt og i Todoist-bloggen.

Har du noen spørsmål?

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker mer informasjon om en spesifikk funksjon eller integrasjon, kan du ta en titt i hjelpesenteret eller kontakte oss. Vi hjelper deg gledelig når som helst!