Todoist + E-posten din

Business

Kom deg til null uleste meldinger i innboksen din, og hold deg der med Todoist. Gjør e-poster om til oppgaver eller kommentarer med ett enkelt klikk, og glem aldri å følge opp viktige meldinger.

Her er noen måter du kan benytte deg av for å holde e-postene dine organisert med Todoist:

Bruk våre integrasjoner for Gmail eller Outlook

Vi har utviklet disse tilleggene som lar deg gjøre e-poster om til oppgaver samt gi deg tilgang til Todoist fra Gmail eller Outlook.

Finn ut mer om hvordan du kan bruke Todoist med Gmail og hvordan du kan bruke Todoist med Outlook.

Bruk en tredjeparts integrasjon

Hvis du ikke bruker Gmail eller Outlook, er det flere e-postapper som har utviklet integrasjoner for Todoist, noe som lar deg legge til e-poster som oppgaver.

Finn ut mer om integrasjonene til Airmail, Dispatch, Mailbird, Mailplane, Newton og Spark.

Videresend e-poster til Todoist (kun Premium og Business)

Uansett hvilken e-postklient du bruker, kan du videresende e-poster til Todoist som oppgaver og kommentarer.

Finn ut mer om å videresende e-poster til Todoist.