Vis fullførte oppgaver

Business

Todoist lagrer alle dine fullførte oppgaver, så du enkelt kan finne og søke gjennom alle tingene du har gjort. Du kan finne dine fullførte oppgaver på tre steder:

I prosjekter

I prosjekter vil du kunne se alle prosjektets oppgaver som har blitt fullført og fjernet fra listen din med aktive oppgaver.

1. Åpne prosjektet du vil se fullførte oppgaver for.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i prosjektet.
  3. Velg Vis fullførte opppgaver.
  1. Åpne prosjektet du vil se fullførte oppgaver for.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i prosjektet.
  3. Velg Vis fullførte opppgaver.
  1. Åpne prosjektet du vil se fullførte oppgaver for.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i prosjektet.
  3. Velg Vis fullførte opppgaver.
  1. Åpne prosjektet du vil se fullførte oppgaver for.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i prosjektet.
  3. Velg Vis fullførte opppgaver.

For å gjenopprette oppgaver som er fullført, er det bare å fjerne merket for dem i visningen av fullførte oppgaver, og de ender opp tilbake i listen din med aktive oppgaver. Finn ut mer om å endre en oppgave til ikke fullført.

I aktivitetsloggen

I aktivitetsloggen vil du kunne se dine fullførte oppgaver (inkludert tilbakevendende) fra alle prosjekter.

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist og velg Aktivitetslogg.
  2. Mens du ser på aktivitetsloggen, klikker du på Alle handlinger.
  3. Deretter velger du Fullførte oppgaver.
  1. Klikk på avataren din øverst til venstre i Todoist og velg Aktivitet.
  2. I aktivitetsloggen klikker du på filter-ikonet øverst til høyre og velger Filtrer etter aktivitet.
  3. Deretter velger du Fullførte oppgaver.
  1. Mens du ser på et prosjekt, trykker du på de tre prikkene øverst til høyre og velger Aktivitetslogg.
  2. Trykk på filter-ikonet øverst til høyre og velg Etter hendelsestype.
  3. Deretter velger du Fullførte oppgaver.
  1. Mens du ser på et prosjekt, trykker du på de tre prikkene øverst til høyre og velger Aktivitetslogg.
  2. Trykk på filter-ikonet øverst til høyre og velg Filtrer etter handling.
  3. Deretter velger du Fullførte oppgaver.
Pro- og Business-brukere har tilgang til ubegrenset aktivitetshistorikk, mens brukere på Free-abonnementet har opptil syv dager med aktivitetshistorikk.
Oppgaver vist i aktivitetsloggen kan ikke redigeres eller endres til ikke fullført. Dette kan kun gjøres når du er i det aktuelle prosjektet.

I oppgavevisning

Du kan raskt se alle dine fullførte underoppgaver ved å åpne oppgavevisningen til den overordnede oppgaven. Slik gjør du det:

1. Før pekeren over en oppgave. Klikk på -informasjonsikonet, som dukker opp til høyre for oppgaven.
  2. Hvis det er noen fullførte underoppgaver, ser du dem i Underoppgaver-fanen.

Funksjonen er ennå ikke tilgjengelig i Windows 10-appen vår. Vi beklager dette.

Trykk på en oppgave for å åpne oppgavevisningen. Hvis det er noen fullførte underoppgaver, ser du dem i Underoppgaver-visningen nedenfor.

Trykk på en oppgave for å åpne oppgavevisningen. Hvis det er noen fullførte underoppgaver, ser du dem i Underoppgaver-visningen nedenfor.

Vanlige spørsmål

Vil fullførte oppgaver vises i den originale rekkefølgen de hadde i et prosjekt?

Nei, i stedet vil en fullført oppgave vises nederst i en seksjons eller overordnet oppgaves liste med aktive oppgaver.

Hvorfor er ikke mine tilbakevendende oppgaver synlige i visningen for fullførte oppgaver i prosjekter?

En tilbakevendende oppgave er én enkelt oppgave med en forfallsdato som endrer seg, i stedet for flere separate oppgaver. Så når du fullfører oppgaven, registreres dette i aktivitetsloggen, men selve oppgaven flyttes ikke til listen med fullførte oppgaver.

Kan jeg opprette et filter som inkluderer fullførte oppgaver?

Dette er dessverre ikke mulig i øyeblikket. Beklager!