Vis fullførte oppgaver

Business

Todoist lagrer alle dine fullførte oppgaver, så du enkelt kan finne og søke gjennom alle tingene du har gjort. Du kan finne dine fullførte oppgaver på to steder:

1. I prosjekter

I prosjekter vil du kunne se alle prosjektets oppgaver som har blitt fullført og fjernet fra listen din med aktive oppgaver.

Mens du ser på prosjektet ditt, klikker du på klokken nede til høyre for oppgavelisten din.

Mens du ser på prosjektet ditt, klikker du på de tre prikkene oppe til venstre for oppgavelisten din og velger Fullførte oppgaver fra menyen.

Mens du ser på prosjektet ditt, trykker du på de tre prikkene oppe i høyre hjørne og velger Fullførte oppgaver fra menyen.

Mens du ser på prosjektet ditt, trykker du på de tre prikkene oppe i høyre hjørne og velger Fullførte oppgaver fra menyen.

For å gjenopprette oppgaver som er fullført, er det bare å fjerne merket for dem i visningen av fullførte oppgaver, og de ender opp tilbake i den listen din med aktive oppgaver. Finn ut mer om å endre en oppgave til ikke fullført.

2. I aktivitetsloggen (kun Premium og Business)

I aktivitetsloggen vil du kunne se dine fullførte (tilbakevendende) oppgaver fra alle prosjekter.

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist og velg Vis aktivitetslogg.
  2. Mens du ser på aktivitetsloggen, klikker du på Alle handlinger.
  3. Deretter velger du Fullførte oppgaver.
  1. Klikk på avataren din øverst til venstre i Todoist og velg Aktivitet.
  2. I aktivitetsloggen klikker du på filter-ikonet øverst til høyre og velger Filtrer etter aktivitet.
  3. Deretter velger du Fullførte oppgaver.
  1. Mens du ser på et prosjekt, trykker du på de tre prikkene øverst til høyre og velger Aktivitetslogg.
  2. Trykk på filter-ikonet øverst til høyre og velg Etter hendelsestype.
  3. Deretter velger du Fullførte oppgaver.
  1. Mens du ser på et prosjekt, trykker du på de tre prikkene øverst til høyre og velger Aktivitetslogg.
  2. Trykk på filter-ikonet øverst til høyre og velg Filtrer etter handling.
  3. Deretter velger du Fullførte oppgaver.
Oppgaver vist i aktivitetsloggen kan ikke redigeres eller endres til ikke fullført. Dette kan kun gjøres når du er i det aktuelle prosjektet.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvorfor er ikke underoppgaver synlige i visningen for fullførte oppgaver i prosjekter?

Svar: Når du fullfører en underoppgave, blir den krysset ut og værende der den er som standard, frem til hovedoppgaven fullføres.

Hvis du ikke vil at underoppgaver skal være synlige i listen med aktive oppgaver etter at du fullfører dem, kan du ta en titt i artikkelen Endre en oppgave til fullført eller ikke fullført.

Spørsmål: Hvorfor er ikke mine tilbakevendende oppgaver synlige i visningen for fullførte oppgaver i prosjekter?

Svar: En tilbakevendende oppgave er én enkelt oppgave med en forfallsdato som endrer seg, i stedet for flere separate oppgaver. Så når du fullfører oppgaven, registreres dette i aktivitetsloggen, men selve oppgaven flyttes ikke til listen med fullførte oppgaver.