Introduksjon til: Prioriteter

Business

Ikke alle oppgaver er like viktige. Bruk prioritetsnivåer for å sørge for at de viktigste tingene på listen din skiller seg ut.

Du kan gi oppgavene dine ett av fire prioritetsnivå, der 1 er det viktigste (merket i rødt) og 4 er alt annet (ingen farge).

Oppgavene dine med høyest prioritet dukker opp nær toppen i hver daglige huskeliste i din I dag- og Kommende-visning (oppgaver med både en forfallsdato og et tidspunkt dukker opp først), så du vet nøyaktig hva du bør jobbe med først. Du kan også sortere prosjektene dine etter prioritet.

Hvordan legge til eller endre et prioritetsnivå

Når du legger til en oppgaven på en plattform, enten det er på nett, datamaskinen eller mobilen, kan du klikke eller trykke på flagg-ikonet og velge prioritetsnivået du ønsker. Du kan endre prioritetsnivået når som helst ved å velge flagg-ikonet når du redigerer en oppgave.

Legg til raskt-snarvei

For å gi en oppgave prioritet enda raskere, kan du skrive p1, p2 eller p3 rett inn i oppgavefeltet. Todoist vil automatisk kjenne igjen og gi oppgaven riktig prioritetsnivå når du oppretter oppgaven.

Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også endre en oppgaves prioritetsnivå ved å bruke oppgavens hurtigmeny.

Hvordan sortere prosjekter etter prioritet

1. Åpne prosjektet du vil sortere.
  2. Klikk på visning-ikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Sorter etter.
  4. Velg Prioritet.priorities_web.png
  1. Åpne prosjektet du vil sortere.
  2. I øvre høyre hjørne trykker du på de tre prikkene.
  3. Trykk på visning-ikonet.
  4. Trykk på Sorter etter.
  5. Velg Prioritet.
  1. Åpne prosjektet du vil sortere.
  2. Øverst i høyre hjørne trykker du på three_dots.png-ikonet.
  3. Trykk på visning-ikonet.
  4. Trykk på Sorter etter.
  5. Velg Prioritet.
Du kan også bruke snarveien p til å sortere raskt.

Vanlige spørsmål

Er det mulig å endre fargen til en prioritetsetikett?

Nei, du kan ikke endre fargen til prioritetsetikettene.