Introduksjon til: Karma

Business

Etter hvert som du lykkes med å fullføre oppgaver i tide i Todoist, får du Karma-poeng og når nye Karma-nivåer.

Du kan se ditt nåværende antall Karma-poeng og Karma-nivået ditt ved å velge Karma-fanen i Produktivitet-visningen på hvilken som helst plattform.

Du tjener Karma når:

• Du legger til oppgaver.
  • Du fullfører oppgaver i tide.
  • Du bruker avanserte funksjoner, som etiketter, tilbakevendende forfallsdatoer og påminnelser.
  • Du når mål du har satt deg for antall oppgaver du ønsker å fullføre, enten daglig eller ukentlig.
  • Du oppnår løpende «måloppnåelse» ved å nå målene for flere dager/uker på rad.

Du mister Karma når:

• Du har oppgaver som er fire dager på overtid.
Du kan slå på feriemodus i Karma-innstillingene dine, så du ikke mister Karma-poeng eller måloppnåelse når du tar en pause fra gjøremålslisten din.

For å finne ut mer om de forskjellige Karma-nivåene og hvilke handlinger du tjener poeng på, klikker du på Om Karma-nivåer fra Produktivitet-visningen:

Når du når Karma-nivået Opplyst, vil et nytt mystisk tema låses opp for kontoen din.

For å se hvordan du har samlet Karma-poeng uken som har gått, kan du ta en nærmere titt på Karma-trenden din.

Karma-symbol Hva det betyr
KarmaAddFill16pt_2x.png Du la til nye oppgaver.
KarmaCompleteFill16pt_2x.png Du fullførte oppgaver.
KarmaAdvancedFill16pt_2x.png Du brukte avanserte funksjoner.
KarmaSignupFill16pt_2x.png Du nådde dine daglige og ukentlige mål.

For å endre Karma-innstillingene, daglige mål og mye annet, bruker du Produktivitet-innstillingene.

Du kan se det daglige målet ditt og følge fremdriften din øverst i høyre hjørne i Todoist.

Daily Goal

Vanlige spørsmål

Kan jeg slå av Karma?

Absolutt! Bare gå til Innstillinger på nett, i Windows eller i macOS → Karma, og slå det av.

Hvordan kan jeg hindre at jeg ødelegger måloppnåelsen min?

Sørg for å velge hvilke dager du ikke ønsker å jobbe med oppgavene dine – fridagene dine.

karma_vacation.pngHvis du er borte i en lenger periode, er det bare å slå på feriemodus. Da vil måloppnåelsen og Karmaen din forbli intakt selv når du ikke når dine daglige eller ukentlige mål. Bare huske å slå det av når du kommer tilbake og vil begynne å samle Karma-poeng igjen.

Du finner begge alternativene på nett, i Windows og i macOS i Innstillinger → Karma.

Er det mulig å tilbakestille Karma uten å slette kontoen?

Vi har i øyeblikket ikke en funksjon som lar deg tilbakestille Karma, men du kan ta kontakt med kundestøtten vår for å få hjelp til dette. Din Karma vil tilbakestilles til startverdien på 50 poeng.