Hvordan teste eksperimentelle funksjoner

Business

Liker du å prøve ut nye funksjoner? Vil du gi tilbakemeldinger og bidra til å gjøre Todoist enda bedre? Da bør du bli en del av testgjengen vår!

Du kan gå hit for en full oversikt over alle funksjonene som i øyeblikket er tilgjengelig for testing.

Eksperimentelle funksjoner kan være mindre stabile enn de offisielle funksjonene som lanseres til offentligheten. Dette betyr at appen kan krasje eller at noen funksjoner kanskje ikke fungerer perfekt.

Slik aktiverer du eksperimentelle funksjoner

Eksperimentelle funksjoner vil automatisk synkroniseres til alle plattformer. Så hvis du slår på eksperimentelle funksjoner for én enhet, vil de vises overalt der du bruker Todoist.
  1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Velg Settings (Innstillinger).
  3. Åpne Avansert-fanen.
  4. Bla til bunnen og slå på eksperimentelle funksjoner.
  5. Klikk på Oppdater.
  1. Sveip opp på den nedre applinjen for å åpne menyen.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å åpne Innstillinger.
  3. Velg Generelt.
  4. Bla ned og merk av boksen ved siden av Eksperimentelle funksjoner.
  1. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Bla ned og slå på Eksperimentelle funksjoner.

Når du har begynt å bruke de eksperimentelle funksjonene, er det bare å ta kontakt med oss hvis du har tilbakemeldinger, vil si fra om feil eller har gode forslag. Vi setter pris på hjelpen din!

Slik deaktiverer du eksperimentelle funksjoner

Vil du ikke lenger teste de eksperimentelle funksjonene for Todoist? Ikke noe problem. Slik deaktiverer du eksperimentelle funksjoner:

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Velg Settings (Innstillinger).
  3. Åpne Avansert-fanen.
  4. Bla ned til bunnen og slå av eksperimentelle funksjoner.
  5. Klikk på Oppdater.
  1. Sveip opp på den nedre applinjen for å åpne menyen.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å åpne Innstillinger.
  3. Velg Generelt.
  4. Bla ned og fjern merket i boksen ved siden av Eksperimentelle funksjoner.
  1. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Bla ned og slå av Eksperimentelle funksjoner.

Vanlige spørsmål

Hva skjedde med betaprogrammet?

Betaprogrammet er erstattet av eksperimentelle funksjoner! Det fungerer fortsatt på samme måte, men nå er det raskere og enklere å teste nye funksjoner på enhetene dine.

Kan jeg fortsatt få tilgang til eksperimentelle funksjoner i en nettleser ved å gå til beta.todoist.com?

Nei, du må følge instruksjonene i denne artikkelen for å få tilgang til eksperimentelle funksjoner.