Bruke Siri med Todoist

Business

Dikter oppgaver og hold deg oppdatert om hva du trenger å få gjort med stemmen din. Siri kan legge til oppgaver og hente opp oppgavevisningen du trenger.

Legge til oppgaver med Siri

For å legge til oppgaver ved hjelp av Siri, er det bare å snakke med Siri og bruke naturlig språk til å legge til oppgaver. Du kan bruke et par typiske setninger for å forsikre deg om at Siri forstår hva du vil gjøre:

• Legg til [oppgavenavn] i Todoist
  • Legg til en oppgave med navnet [oppgavenavn] i Todoist
  • Minn meg på å legge til [oppgavenavn] i Todoist

Du kan også legge til forfallsdato og tidspunkt og/eller et prosjekt i en oppgave ved hjelp av talekommandoer:

• Legg til [oppgavenavn] [forfallsdato og tidspunkt] i Todoist
  • Legg til [oppgavenavn] til min [prosjektnavn]-liste i Todoist

Når du ser på eller legger til oppgaver med prosjekter, må du bruke ordet «liste» etter prosjektnavnet. Siri forstår ikke «prosjekt» ennå.

For eksempel:

• Minn meg på å ringe Jon i morgen kl. 17:00 i Todoist
  • Legg til kjøp melk på handlelisten min i Todoist
  • Legg til ta en joggetur i Todoist

Når du legger til en oppgave uten et prosjekt, legges det til i Todoist-innboksen din.

Se på oppgaver ved hjelp av Siri

Du kan enkelt be Siri hente opp en liste over alle oppgaver etter dato eller prosjekt – eller begge deler. Her er et par eksempler på talekommandoer du kan bruke:

• Vis meg alle oppgavene i dag i Todoist
  • Vis meg alle oppgavene de neste sju dagene i Todoist
  • Vis meg alle oppgavene i dag mellom kl. 10:00 og 12:00 i Todoist
  • Vis meg handlelisten i Todoist

Som du kan se, må du si «i Todoist» på slutten av hver Siri-forespørsel, så hun forstår hva som skal gjøres.

Bruke Todoist med Siri-snarveier

Siri-snarveier gir deg en måte å få tilgang til Todoist på med tilpassede fraser i iOS 12 og nyere. Du kan for eksempel spørre Siri «fortell meg om dagen min», og hun vil lese opp alle Todoist-oppgavene du har den dagen.

For å legge til en Todoist-snarvei på iOS-enheten din, følger du disse trinnene:

1. Gå til iOS-enhetens Innstillinger > Todoist > Siri og søk > Snarveier
  2. Trykk på snarveien du vil bruke, og velg deretter frasen for å benytte den snarveien.
For å være sikker på at de riktige Siri-snarveiene er tilgjengelige for deg, foreslår Todoist snarveier til Siri basert på hvilke prosjekter og visninger du bruker. Eksempel: Hvis du bruker I dag-visningen hver morgen, vil den være tilgjengelig i listen med snarveier du kan bruke.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg bruke Siri med Todoist på iOS 10?

Svar: Siri med Todoist vil bare fungere på iOS 11 og nyere.

Spørsmål: Siri forstår meg ikke, selv om jeg bruker de riktige setningene!

Svar: Noen ganger kan Siri være litt uforutsigbar. Du kan prøve å uttale Todoist som «Tah-do-ist». Prøv å variere tempoet du sier setningene i, og husk at Siri faktisk lærer, selv om det tar litt tid.

Spørsmål: Kan jeg bruke Siri med Todoist på andre språk?

Svar: Du kan bruke Todoist med Siri på alle språkene Siri støtter. Noen ganger kan hun være litt uforutsigbar, og du må kanskje variere uttalen din av ordet «Todoist» eller tempoet og måten du snakker på.

Hvis språket ditt er støttet og Siri ikke forstår deg, kan du finne ut hvordan du kan legge til oppgaver på språket ditt med eksempel på fraser halvveis ned på denne Apple-støtteside. Du kan også finne ut hvordan du ser på oppgaver ved hjelp av eksemplene på fraser på denne siden.

Spørsmål: Kan jeg bruke Siri med Todoist på Mac eller Apple Watch?

Svar: Ikke ennå, men følg med på fremtidige oppdateringer.

Spørsmål: Kan jeg se noen flere eksempler på hva som fungerer og hva som ikke fungerer?

Svar: Her er noen hendige referanser over hva som fungerer og hva som ikke fungerer når du bruker Siri med Todoist.