Loading the new Help Center

Velg og håndter flere oppgaver

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Det kan være hendig å velge flere oppgaver samtidig når du skal gi nytt tidspunkt, angi prioritetsnivå, flytte eller endre flere oppgaver samtidig. Da kan du raskere fortsette med det du bør fokusere på.

  1. Trykk på Ctrl (Windows) eller Cmd (macOS), og klikk deretter på oppgaver for å velge dem. For å velge flere oppgaver raskt, kan du holde nede Shift-tasten. De valgte oppgavene vil fremheves.
  2. Fra menyen som dukker opp øverst, velger du handlingen du vil utføre:
    • Klikk på Planlegg for å planlegge alle de valgte oppgavene.
    • Klikk på Flytt til prosjekt for å flytte alle valgte oppgaver til et annet prosjekt og/eller annen seksjon.
    • Klikk på Etiketter for å legge til etiketter for (eller fjerne etiketter fra) alle valgte oppgaver.
    • Klikk på Prioritet for å endre prioriteten til alle de valgte oppgavene.
    • Klikk på MerTildel til noen (kun tilgjengelig i delte prosjekter) for å tildele alle valgte oppgaver til en samarbeidspartner.
    • Klikk på Mer → Fullfør for å fullføre alle valgte oppgaver.
    • Klikk på Mer → Kopier for å lage en kopi av alle valgte oppgaver.
    • Klikk på Mer → Slett for å slette alle valgte oppgaver.
  1. Øverst til høyre for et prosjekt, en etikett eller en filtrert visning trykker du på three-dots_android.svgde tre prikkene.
  2. Trykk på Velg oppgaver.
  3. Trykk på oppgaver for å velge dem. Valgte oppgaver fremheves.
  4. Fra menyen som dukker opp nederst, velger du handlingen du vil utføre:
    • Trykk på android_move-task.svgflytt-ikonet for å flytte alle valgte oppgaver til et annet prosjekt.
    • Trykk på calendar_android.svgkalenderen for å planlegge alle valgte oppgaver.
    • Trykk på flag_android.svgflagget for å endre prioriteten for alle valgte oppgaver.
    • Trykk på tildel-ikonet (kun tilgjengelig i delte prosjekter) for å tildele alle valgte oppgaver til en samarbeidspartner.
    • Trykk på three-dots_android.svgde tre prikkene→ Fullfør for å fullføre alle de valgte oppgavene. (Hvis du har valgt fullførte oppgaver, vil du se et alternativ om å Endre til ikke fullført for alle valgte oppgaver i stedet.)
    • Trykk på three-dots_android.svgde tre prikkene → Etiketter for å legge til etiketter på (eller fjerne etiketter fra) alle valgte oppgaver.
    • Trykk på three-dots_android.svgde tre prikkene → Kopier for å lage en kopi av alle de valgte oppgavene.
    • Trykk på three-dots_android.svgde tre prikkene → Slett for å slette alle de valgte oppgavene.
Du kan også velge oppgaver ved å sveipe over dem fra venstre til høyre. Sveiping kan tilpasses via Innstillinger → Generelt → Sveipehandlinger.
  1. Øverst til høyre for et prosjekt, en etikett eller en filtrert visning trykker du på three-dots_ios.svgde tre prikkene.
  2. Trykk på Velg oppgaver.
  3. Trykk på oppgaver for å velge dem. Valgte oppgaver fremheves.
  4. Fra menyen som dukker opp nederst, velger du handlingen du vil utføre:
    • Trykk på calendar_ios.svgkalenderen for å planlegge alle valgte oppgaver.
    • Trykk på move_ios.svgflytt-ikonet for å flytte alle valgte oppgaver til et annet prosjekt.
    • Trykk på flag_ios.svgflagget for å endre prioriteten for alle valgte oppgaver.
    • Trykk på assign_ios.svgtildel-ikonet (kun tilgjengelig i delte prosjekter) for å tildele alle valgte oppgaver til en samarbeidspartner.
    • Trykk på three-dots_ios.svgde tre prikkene → Velg etiketter for å legge til etiketter på (eller fjerne etiketter fra) alle valgte oppgaver.
    • Trykk på three-dots_ios.svgde tre prikkene → Fullfør oppgaver for å fullføre alle de valgte oppgavene.
    • Trykk på three-dots_ios.svgde tre prikkene → Slett oppgaver for å slette alle de valgte oppgavene.
Du kan også velge oppgaver ved å sveipe over dem fra venstre til høyre. Sveiping kan tilpasses via Innstillinger → Generelt → Sveipehandlinger.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også velge flere oppgaver ved å bruke oppgavenes hurtigmenyer.

Vanlige spørsmål

Oppgaven min forblir valgt etter at jeg har utført en handling. Er dette en feil?

Nei. Hvis du bruker Todoist på macOS, Windows eller nett, vil oppgavene dine forbli valgt etter at du har utført en handling. Hvis du bruker Todoist på Android eller iOS, vil oppgavene ikke lenger være valgt etter at du har utført en handling.