Endre farge på et prosjekt

Business

Gjør hverdagen litt mer fargerik og organiser Todoist i samme slengen, ved å fargekode prosjektene dine. Slik gjør du det:

1. Før pekeren over prosjektet du vil endre navnet på, og klikk på de tre prikkene som dukker opp til høyre for navnet.
  2. Velg Endre prosjekt.
  3. Velg fargen du ønsker for prosjektet fra Farge-rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Lagre.
  1. Sveip opp på den nedre applinjen for å åpne menyen.
  2. Nederst i listen med prosjekter trykker du på Administrer prosjekter.
  3. Trykk på prosjektet du vil endre fargen til.
  4. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  5. Trykk på Endre.
  6. Trykk på fargenavnet og velg fargen du ønsker for prosjektet.
  7. Trykk på haken øverst i høyre hjørne for å lagre endringene dine.
  1. Sveip navnet til prosjektet du ønsker å endre farge på, fra høyre til venstre.
  2. Trykk på blyanten.
  3. Trykk på fargeprikken/navnet og velg fargen du ønsker.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også endre fargen til prosjektet ved å bruke prosjektets hurtigmeny.