Endre farge på et prosjekt

Business

Gjør hverdagen litt mer fargerik og organiser Todoist i samme slengen, ved å fargekode prosjektene dine. Slik gjør du det:

1. Før pekeren over prosjektet du vil endre, og klikk på de tre prikkene som dukker opp til høyre for navnet til prosjektet.
  2. Velg Endre prosjekt.
  3. Velg fargen du ønsker for prosjektet fra Prosjektfarge-rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Lagre.

1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i prosjektlisten trykker du på Administrer prosjekter.
  3. Trykk på prosjektet du vil endre farge på.
  4. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  5. Trykk på Endre.
  6. Trykk på fargeprikken/-navnet og velg fargen du ønsker for prosjektet.
  7. Trykk på send-ikonet øverst i høyre hjørne, for å lagre endringene.

1. Sveip navnet til prosjektet du ønsker å endre farge på, fra høyre til venstre.
  2. Trykk på blyanten.
  3. Trykk på fargeprikken/navnet og velg fargen du ønsker.

Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også endre fargen til prosjektet ved å bruke prosjektets hurtigmeny.
  1. Klikk på prosjektet du vil endre farge på.
  2. Klikk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Rediger prosjekt fra rullegardinmenyen.
  4. Klikk på fargefirkanten du vil velge.
  5. Klikk på Lagre.