Legg en kommentar eller fil til i et prosjekt

Business

Prosjektkommentarer legges ved hele prosjektet, i stedet for én enkelt oppgave. Du kan organisere viktig prosjektinformasjon og filer her. Spesielt hendig for å sørge for at alle er oppdatert i delte prosjekter.

1. Klikk på comment_web.svgsnakkeboblen øverst til høyre for et prosjekt.
  2. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  3. (Valgfritt) Klikk på bindersen for å legge til en fil, eller klikk på mikrofonen for å legge til en lydkommentar.
  4. Hvis det er et delt prosjekt, velger du hvem du vil varsle om kommentaren din.
  5. Når du er ferdig, klikker du på Legg til kommentar.
  1. På den øverste linjen til et prosjekt, trykker du på de tre prikkene.
  2. Trykk på Prosjektkommentarer.
  3. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  4. (Valgfritt) For å legg til en fil eller ta opp en lydkommentar, trykker du på bindersen.
  5. Hvis det er et delt prosjekt, velger du hvem du vil varsles om kommentaren din ved å trykke på bell_android.svgbjellen til venstre.
  6. Når du er ferdig, trykker du på android_submit.svgsend inn-ikonet.
  1. I det øverste høyre hjørnet i prosjektet, trykker du på de ios_three-dots.svgtre prikkene.
  2. Velg Prosjektkommentarer.
  3. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  4. (Valgfritt) For å legg til en fil eller ta opp en lydkommentar, trykker du på bindersen.
  5. Hvis du er i et delt prosjekt, velger du hvem som skal varsles om kommentaren din ved å trykke på bell_ios.svgbjellen til høyre.
  6. Når du er ferdig, trykker du på ios_submit.svgsend inn-ikonet.