Bruk Todoist med kalenderen din

Business

Med kalender-feeder kan du se alle planlagte Todoist-oppgaver i favorittkalenderen din: Google-kalender, Apple-kalender, Outlook-kalender og eventuelle andre kalendere som lar deg abonnere med en URL-feed.

Google-kalender er i øyeblikket den eneste kalenderappen som tillater toveis synkronisering. Alle andre kalender-feeder synkroniseres kun én vei (fra Todoist til kalenderen din). Finn ut mer.

Oppgaver med kun en forfallsdato vil dukke opp som hendelser som varer hele dagen, mens oppgaver med en forfallsdato og et klokkeslett vil dukke opp som blokker på én time i kalenderen din.

Det er to måter å koble Todoist til kalenderen din på:

Hvis du bruker macOS-appen, må du merke deg at det i øyeblikket ikke er mulig å bruke Apple Calendar eller OutlookIntegrasjoner-fanen. Følg de alternative instruksjonene for macOS i veiledningene nedenfor, eller bruk en nettleser til å konfigurere kalenderfeeden din i stedet.

Kalender-feed for konto

Kalender-feeden for kontoen synkroniserer alle oppgaver med en forfallsdato og/eller et klokkeslett på tvers av alle prosjektene dine. En ny «Todoist»-kalender vil opprettes i kalenderappen du velger. Slik ordner du det:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Gå til fanen Integrasjoner.
  4. Følg trinnene avhengig av hvilken kalenderappen du vil bruke:
  5. For å integrere med Apple-kalender, klikker du på Apple-kalender og følger instruksjonene for å abonnere.
  6. For å integrere med Outlook, klikker du på Outlook og følger instruksjonene for å abonnere.
  7. For å integrere med Google-kalender, klikker du på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL. Åpne Google-kalender. På venstre side, under Mine kalendere, klikker du på ikonet +. Velg Fra URL, og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Gå til fanen Integrasjoner.
  4. Følg trinnene avhengig av hvilken kalenderappen du vil bruke:
  5. For å integrere med Apple Calendar, følger du disse instruksjonene for å konfigurere en kalender på Macen din.
  6. For å integrere med Outlook, følger du disse instruksjonene for å konfigurere en kalender i Outlook.
  7. For å integrere med Google-kalender, klikker du på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL. Åpne Google-kalender. På venstre side, under Mine kalendere, klikker du på ikonet +. Velg Fra URL, og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.

Dessverre er det i øyeblikket ikke mulig å sette opp en kalenderfeed i Windows 10-appen. Beklager! Vi håper å kunne legge til dette i fremtiden.

Merk deg imidlertid at du fortsatt kan sette opp en kalenderfeed i en nettleser ved å følge instruksjonene for nettappen.

1. Gå til https://todoist.com og logg deg inn på Todoist.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Gå til fanen Integrasjoner.
  5. For å abonnere via Google-kalender, trykker du på Kopier til utklippstavlen ved siden av kalender-feedens URL.
  6. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din.
  7. Bla ned og trykk på OKonto og passord > Legg til konto > Annen > Legg til abonnementskalender.
  8. Lim inn URL-en du kopierte tidligere.
  9. Trykk på Neste øverst til høyre.
  10. Endre navnet på kalenderen din hvis du ønsker det, og trykk på Lagre. Når du åpner iOS-kalenderappen og trykker på de tilgjengelige kalenderne dine, vil du nå se den nye iCal-feeden du abonnerer på under Abonnerer-seksjonen.

Det er ikke mulig å abonnere på en kalender-feed på Android-enheter ennå. Du kan fortsatt følge instruksjonene for å abonnere på en kalender-feed for Todoist fra nettappen. Den nye Todoist-kalenderen din vil også synkroniseres med kalenderappen på mobilen din.

Kalender-feed for prosjekt

Kalender-feeden for prosjekt lar deg velge ett enkelt prosjekt å synkronisere med kalenderen din. En ny kalender vil opprettes for hvert nye prosjekt du kobler til. Du kan til og med dele kalender-feeder for prosjekter med kollegaer, klienter, familie og venner.

Slik setter du opp det:

1. Åpne prosjektet du vil se i kalenderen din.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Kalender-feed for prosjekt.
  4. Følg trinnene avhengig av hvilken kalenderappen du vil bruke:
  5. For å bruke Apple-kalender, klikker du på Apple-kalender og følger instruksjonene for å abonnere.
  6. For å bruke Outlook, klikker du på Outlook og følger instruksjonene for å abonnere.
  7. For bruke Google-kalender, klikker du på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL. Åpne Google-kalender. På venstre side, under Mine kalendere, klikker du på ikonet +. Velg Fra URL, og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.
  1. Åpne prosjektet du vil se i kalenderen din.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Kalender-feed for prosjekt.
  4. Følg trinnene avhengig av hvilken kalenderappen du vil bruke:
  5. For å bruke Apple Calendar, følger du disse instruksjonene.
  6. For å bruke Outlook, følger du disse instruksjonene.
  7. For bruke Google-kalender, klikker du på Kopier til utklippstavle under kalender-feedens URL. Åpne Google-kalender. På venstre side, under Mine kalendere, klikker du på ikonet +. Velg Fra URL, og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.

Dessverre er det i øyeblikket ikke mulig å sette opp en prosjektkalenderfeed i Android, iOS eller Windows 10. Beklager! Vi håper å kunne legge til dette i fremtiden.

Merk deg imidlertid at du fortsatt kan sette opp en prosjektkalenderfeed i en nettleser ved å følge instruksjonene for nettappen.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvor ofte oppdateres kalender-feeden?

Svar: Hvor ofte feeden oppdateres, avhenger av kalenderappen du bruker. Noen kalenderapper oppdateres så ofte som hvert femte minutt, mens andre oppdateres én gang per dag.

Spørsmål: Kan jeg manuelt oppdatere kalenderfeeden min?

Svar: Dessverre er det i øyeblikket kun mulig å manuelt oppdatere kalender-feeden hvis du bruker Apple-kalender. Hvis du bruker Apple-kalender på macOS, klikker du på + r. Hvis du bruker Apple-kalender på iOS, åpner du appen og trykker på Kalendere nederst på skjermen, deretter trekker du ned skjermen for å oppdatere.

Spørsmål: Kan jeg endre varigheten til oppgavene mine i kalender-feeden?

Svar: I øyeblikket er det ikke mulig å velge en tilpasset varighet for en oppgave ved hjelp av Google-kalender-integrasjonen.

Spørsmål: Kan jeg endre oppgavene mine via kalenderen min?

Svar: Nei, disse kalender-feedene synkroniseres i øyeblikket bare én vei. Endringer du gjør i Todoist vil vises i kalenderen din, men endringer du gjør i kalenderen vil ikke synkroniseres tilbake til Todoist. Hvis du vil at kalenderhendelser skal synkroniseres tilbake til Todoist, kan du prøve Google-kalender-integrasjonen.