Eksportere eller importere prosjektmaler

Business

Noen prosjekter gjør man ikke kun én gang. Hvis du oppdager at du gjør det samme arbeidet ofte og lager samme type prosjekt igjen og igjen, kan du spare tid ved å gjenbruke det opprinnelige prosjektet og gjøre det om til en prosjektmal. Denne malen kan du bruke så mange ganger du vil.

Du kan eksportere prosjektmaler som CSV-filer eller som nettkoblinger du enkelt kan lagre for senere bruk eller dele med andre. Slik gjør du det:

Du kan bare opprette prosjektmaler fra nett eller skrivebordsapper. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på mobile enheter.

Opprette prosjektmaler

1. Åpne prosjektet du vil kopiere.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Eksporter som en mal.
  4. Velg om du vil lagre malen som en CSV-fil eller som en nettkobling du kan dele.
  1. Åpne prosjektet du vil kopiere.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Eksporter til mal.
  4. Velg om du vil lagre malen som en CSV-fil eller som en nettkobling du kan dele.

Prosjektmalen din vil bli en nøyaktig kopi av originalen, inkludert alle forfallsdatoer, kommentarer og filer.

Du kan også enkelt kopiere oppgaver i et prosjekt.

I tillegg kan du også opprette en tilpasset mal for å importere oppgaver fra et annet program eller regneark ved hjelp av en CSV-fil. Finn ut mer om hvordan du formaterer CSV-filen din, slik at du kan importere den inn i Todoist.

Du har muligheten til å velge «Bruk relative datoer» i malen din. Det betyr at datoer som «i morgen» eller «om 5 dager» vil angis basert på datoen du importerer malen inn i et nytt prosjekt. Eksempel: Hvis du oppretter det nye prosjektet og importerer malen den 5. mai, vil oppgaver med forfallsdato «i morgen» forfalle den 6. mai.

Importere prosjektmaler fra en nettkobling som kan deles

1. Klikk på nettkoblingen til prosjektmalen du vil gjenskape (se trinn 4 ovenfor).
  2. Klikk på Bruk denne malen.

Et nytt prosjekt dukker opp nederst i prosjektlisten din med alle oppgavene til det originale prosjektet – inkludert forfallsdatoer, kommentarer og filer.

Importer ferdige prosjektmaler fra todoist.com/templates

Hvis du ønsker å komme godt i gang med prosjektet ditt, går du til Todoist-biblioteket med over 60 ferdige maler, sortert i kategorier som jobb, privat og kreativ. Du finner malene på todoist.com/templates.

Importere prosjektmaler fra en CSV-fil

1. Opprett et nytt prosjekt, eller åpne et eksisterende prosjekt som du vil importere malen inn i.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Importer fra mal.
  4. Velg CSV-filmalen fra datamaskinen din (se trinn 4 ovenfor).
  1. Opprett et nytt prosjekt, eller åpne et eksisterende prosjekt som du vil importere malen inn i.
  2. I øvre høyre hjørne klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Importer fra mal.
  4. Velg CSV-filmalen fra datamaskinen din (se trinn 4 ovenfor).

Prosjektet fylles med alle oppgavene i det originale prosjektet – inkludert forfallsdatoer, kommentarer og filer.

Du kan gjenskape prosjektmalen enda raskere ved å dra og slippe CSV-filen direkte inn i et eksisterende prosjekt.

Vanlige spørsmål

Prosjektet mitt er i tavlevisningen, og jeg vil eksportere det som en CSV-fil. Hvis jeg senere importerer det igjen, vil det fortsatt ha tavlevisningen?

Ja! Enten du eksporterer et prosjekt som en CSV-fil i listevisning eller i tavlevisning, vil det fortsatt ha den visningen når du importerer det.

Vil fullførte oppgaver inkluderes i malene mine?

Nei, dessverre ikke. Kun aktive oppgaver vil eksporteres/importeres.

Vil URL-er til maler utløpe?

Nei, de vil ikke utløpe.

Er maler til URL-er offentlige?

Ja, alle som har tilgang til en URL til en mal vil kunne få tilgang til den malen og se oppgavene i den malen.