CSRF-pollett-feilmeldinger

Business

Hvis du ser en CSRF-feilmelding når du logger deg inn på Todoist-kontoen din, er det ingen grunn til panikk. Du finner noen enkle løsninger nedenfor:

Ugyldig eller manglende CSRF-pollett

Denne feilmeldingen betyr at nettleseren din ikke kunne opprette en sikker informasjonskapsel, eller ikke kunne få tilgang til den informasjonskapselen til å godkjenne påloggingen din. Dette kan forårsakes av et tillegg som blokkerer reklame eller skript, men også av nettleseren, hvis den er satt til ikke å tillatte informasjonskapsler.

For å fikse dette problemet, følger du disse trinnene:

Chrome

1. Åpne Chromes Innstillinger.
  2. Bla ned til bunnen og klikk på Avansert.
  3. Under Personvern og sikkerhet klikker du på Innholdsinnstillinger.
  4. Klikk på Informasjonskapsler.
  5. Ved siden av Tillat, klikker du på Legg til.
    1. Skriv [*.]todoist.com og klikk på Legg til.
    2. Deretter skriver du [*.]cloudfront.net og klikker på Legg til.
  6. Under Se alle informasjonskapsler og nettstedsdata søker du etter «Todoist» og sletter alle relaterte oppføringer.
  7. Start Chrome på nytt og logg deg inn på Todoist.

Firefox

1. Åpne Innstillinger i Firefox.
  2. På venstre side velger du Personvern og sikkerhet.
  3. Under Infokapsler og nettstedsdata klikker du på Administrer tillatelser.
    1. Skriv https://todoist.com og klikk på Tillat.
    2. Deretter skriver du https://cloudfront.net og klikker på Tillat.
  4. Klikk på Lagre endringer.
  5. Så klikker du på Behandle data.
  6. Søk etter «todoist» og velg Fjern alle vist.
  7. Klikk på Lagre endringer og bekreft i vinduet som dukker opp, ved å klikke på Fjern.
  8. Start Firefox på nytt og logg deg inn på Todoist.

Safari

1. Åpne Safaris Valg fra rullegardinmenyen i navigasjonslinjen eller ved å trykke Cmd + , (⌘,).
  2. Klikk på Personvern og sørg for at «Informasjonskapsler og nettstedsdata» er satt til enten «Tillat alltid» eller «Tillat fra nettsteder jeg besøker».
  3. Klikk på Administrer nettstedsdata for å se lokalt lagret nettstedsdata.
  4. Søk etter «Todoist» og fjern alle Todoist-relaterte oppføringer.
  5. Start Safari på nytt og logg deg inn på Todoist.

CSRF-polletter matcher ikke

Denne feilmeldingen forårsakes av personverntillegg. Hvis du kjører noen personvernutvidelser, som Ghostery eller Privacy Badger, må du sørge for å legge til todoist.com som et betrodd nettsted.