Endre språk

Business

Hvis du snakker engelsk, kinesisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, russisk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, spansk, svensk eller tyrkisk, finnes det en Todoist for deg.

Hvis språket ditt ikke er tilgjengelig ennå, er ikke alt håp ute! Vi jobber hele tiden med å utvide støtten vår til flere språk, så vi håper vi snart vil ha språk ditt tilgjengelig.

Du kan enten bruke systemets standardspråk, som oppdages og velges i appen automatisk, eller bytte til ønsket språk i appens innstillinger.

Språket for smart datogjenkjenning velges automatisk, basert på det valgte språket. Dersom du har valgt et språk som smart datogjenkjenning ikke støtter ennå, vil engelsk velges i stedet.

Det er mulig å bruke appen på forskjellige språk på forskjellige plattformer. Du kan for eksempel bruke nettappen på engelsk og mobilappen på norsk.

Gjør følgende for å endre innstillingen for språk i Todoist:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre og velg Innstillinger.
  2. Åpne Generelt-fanen til høyre.
  3. Klikk på rediger ved siden av språket som brukes nå.
  4. Velg foretrukket språk.
  5. Oppdater nettstedet / start appen på nytt.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Generelt i Innstillinger.
  3. Velg et tilgjengelig språk fra rullegardinlisten i Språk.
  4. Start appen på nytt.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst til venstre trykker du på Innstillinger og deretter Generelt.
  3. Velg et tilgjengelig språk fra rullegardinlisten ved å trykke på Språk.
  1. Trykk på tannhjulet øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Generelt i Innstillinger.
  3. Velg et tilgjengelig språk fra rullegardinlisten ved å trykke på Språk.
  4. Start appen på nytt.