Vis aktivitetsloggen

Business

Aktivitetsloggen lar deg se alt som du og de du samarbeider med, har jobbet med. Informasjonen er organisert etter dato og filtrert etter prosjekt, person eller hendelsestype. Se alt:

• Oppgaver lagt til
  • Redigerte oppgaver
  • Fullførte oppgaver
  • Oppgaver som ikke er fullført
  • Slettede oppgaver

Kunder med gratisabonnement kan få tilgang til opptil syv dager med aktivitetslogg. Lås opp hele aktivitetshistorikken din ved å oppgradere til et betalt abonnement.

Vis kontoens aktivitetslogg

1. Klikk på avataren din øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Aktivitetslogg.
  3. For å filtrere aktivitet etter prosjekt, person eller hendelsestype, for eksempel når en oppgave ble lagt til eller fullført, bruker du rullegardinmenyene øverst i aktivitetsloggen.
  1. Trykk på Bla gjennom nederst til høyre.
  2. Trukk på avataren din øverst til venstre.
  3. Trykk på navnet ditt for å åpne aktivitetsloggen.
  4. I produktivitetsvisningen som åpner seg opp, trykker du på fullførte oppgaver for å åpne aktivitetsloggen.
    • (Valgfritt) For å filtrere etter hendelse eller samarbeidspartner (for et delt prosjekt), trykker du på filter-ikonet øverst til høyre.
    • (Valgfritt) For å filtrere etter prosjekt, trykker du på prosjekt-ikonet øverst.
  1. Trykk på Bla gjennom nederst til høyre.
  2. Trukk på avataren din øverst til venstre.
  3. Trykk på navnet ditt for å åpne aktivitetsloggen.
    • (Valgfritt) For å filtrere etter hendelse eller samarbeidspartner (for et delt prosjekt), trykker du på filter-ikonet øverst til høyre.
    • (Valgfritt) For å filtrere etter prosjekt, trykker du på prosjekt-ikonet øverst.

Se et prosjekts aktivitet

1. Øverst til høyre for et prosjekt klikker du på de tre prikkene.
  2. Klikk på Aktivitet-fanen.
  1. Trykk på three-dots_ios.svgde tre prikkene til venstre for prosjektet.
  2. I rullegardinmenyen velger du Aktivitetslogg.
  3. For å endre prosjektet eller se aktivitet for alle prosjekter:
    • Trykk på prosjekt-ikonet øverst til høyre i aktivitetsloggen.
    • Velg Alle prosjekter eller det spesifikke prosjektet du ønsker.
    • Trykk på Bruk øverst til høyre.
  4. For å filtrer etter person (kun tilgjengelig i delte prosjekter) eller hendelsestype:
    • Trykk på filter-ikonet øverst til høyre i aktivitetsloggen.
    • Trykk på Filtrer etter samarbeidspartner (kun tilgjengelig i delte prosjekter) eller Filtrer etter handling.
    • Foreta valget du ønsker.
    • Trykk på Bruk øverst til høyre.
  1. Øverst til høyre for et prosjekt trykker du på de tre prikkene.
  2. Velg Aktivitetslogg.
  3. For å endre prosjektet eller se aktivitet for alle prosjekter:
    • Trykk på prosjekt-ikonet øverst til høyre i aktivitetsloggen.
    • Trykk på Alle prosjekter eller det spesifikke prosjektet du ønsker.
  4. For å filtrer etter person (i delte prosjekter) eller hendelsestype:
    • Trykk på filter-ikonet øverst til høyre i aktivitetsloggen.
    • I rullegardinmenyen velger du Etter hendelsestype eller Etter samarbeidspartner (kun tilgjengelig i delte prosjekter).
    • Foreta valget du ønsker.

Se en oppgaves aktivitet

1. Klikk på oppgaven
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Vis oppgaveaktivitet.
  1. Trykk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Aktivitetslogg.
  1. Trykk på et oppgavenavn for å åpne oppgavevisning.
  2. Trykk på de tre prikkene.
  3. Velg Aktivitetslogg.