Bruk Airmail med Todoist

Business

Airmail er en e-postklient for macOS og iOS.

Med denne integrasjonen kan du legge til Airmail-e-poster som Todoist-oppgaver. Oppgaven i Todoist vil ha en kobling til e-posten, som kan åpnes i Airmail.

Sette opp integrasjonen

1. I Airmail åpner du Preferences (Valg).
  2. Klikk på Services (Tjenester).
  3. Velg Todoist.
  4. Logg inn med Todoist-kontoen din.
  1. I Airmail åpner du Settings (Innstillinger).
  2. Under Apps, trykker du på Services (Tjenester).
  3. Finn Todoist i listen og slå det på.

Det var det! Du kan nå begynne å legge til e-poster som oppgaver i Todoist.

Bruke integrasjonen

1. Åpne e-posten du vil legge til i Todoist.
  2. Øverst til høyre klikker du på de tre prikkene.
  3. Velg Send to Todoist (Send til Todoist). I Todoist vil Legg til raskt-boksen åpnes opp med e-postens navn og en kobling til den i feltet med navnet.
  4. (Valgfritt) Endre navnet, legg til en forfallsdato, angi prioritet og velg prosjektet du vil legge til oppgaven i.
  5. Klikk på Legg til oppgave.
  1. Åpne e-posten du vil legge til i Todoist.
  2. Øverst til høyre trykker du på de tre prikkene.
  3. Velg Send to Todoist (Send til Todoist). I Todoist vil Legg til raskt-boksen åpnes opp med e-postens navn og en kobling til den i feltet med navnet.
  4. (Valgfritt) Endre navnet, legg til en forfallsdato, angi prioritet eller velg et annet prosjektet du vil legge til oppgaven i.
  5. Trykk på ios_submit.svgsend inn-ikonet.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvordan fjerner jeg integrasjonen?

Svar: Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Airmail, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. I Airmail åpner du Preferences (Valg).
  2. Klikk på Services (Tjenester).
  3. Velg Todoist.
  1. I Airmail åpner du Settings (Innstillinger).
  2. Under Apps, trykker du på Services (Tjenester).
  3. Finn Todoist i listen og slå det av.