Hvordan kan jeg bruke Todoist med Google Now?

Business

Todoist med Google Now er i øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk.

Hva er Google Now?

Google Now er en intelligent personlig assistent som inkluderer Now-kort, stemmesøk og kommandoer.

Hva gjør integrasjonen?

Google Now lar deg diktere Todoist-oppgaver med den mobile enheten din, uten å måtte åpne Todoist-appen.

Hvordan koble Todoist til Google Now?

Ingen ytterligere handlinger trengs. Todoist kobles til Google Now helt automatisk.

Hvordan bruker jeg integrasjonen?

Åpne Google Now (eller bare si «OK Google» i Android 5.0+) og si «Note to self» (merknad til meg selv) eller «Take a note» (noter dette) etterfulgt av oppgaveinformasjonen din, som kan være noe sånt som «kjøp brød i morgen». Når talegjenkjenningen er fullført, velger du Todoist fra listen med apper som dukker opp. (Obs! Du trenger bare velge Todoist den første gangen). En «Kjøp brød»-oppgave opprettes automatisk i Todoist-innboksen din, og den vil ha forfallsdato i morgen.

Google Now + Todoist