Legg en kommentar eller fil til i en oppgave

Business

Lagre all relevant oppgaveinformasjon – notater, koblinger, filer, lydopptak og annet – rett i oppgavene dine med kommentarer.

1. Før pekeren over en oppgave og klikk på speech_bubble_web.svgsnakkeboblen.
  2. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  3. (Valgfritt) Klikk på bindersen for å legge til en fil, eller klikk på mikrofonen for å legge til en lydkommentar.
  4. Hvis det er et delt prosjekt, velger du hvem du vil varsle om kommentaren din.
  5. Når du er ferdig, klikker du på Legg til kommentar.
  1. Klikk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Klikk på Kommentarer-fanen.
  3. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  4. (Valgfritt) Klikk på bindersen for å legge til en fil, eller klikk på blyanten for å legge til en skisse.
  5. Hvis det er et delt prosjekt, velger du hvem du vil varsle om kommentaren din.
  6. Når du er ferdig, klikker du på legg til-ikonet.
  1. Trykk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Trykk på android_speech-bubble.svgsnakkeboblen.
  3. (Valgfritt) For å legg til en fil eller ta opp en lydkommentar, trykker du på bindersen.
  4. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis det er et delt prosjekt, velger du hvem du vil varsles om kommentaren din ved å trykke på bell_android.svgbjellen til venstre.
  6. Når du er ferdig, trykker du på android_submit.svgsend inn-ikonet.
  1. Trykk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Trykk på speech_bubble_ios.svgsnakkeboblen.
  3. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  4. (Valgfritt) For å legg til en fil eller ta opp en lydkommentar, trykker du på bindersen.
  5. Hvis du er i et delt prosjekt, velger du hvem som skal varsles om kommentaren din ved å trykke på bell_ios.svgbjellen til høyre.
  6. Når du er ferdig, trykker du på ios_submit.svgsend inn-ikonet.
Du kan også legge til kommentarer og legge ved filer i prosjekter! Hendig når du vil lagre overordnet prosjektinformasjon på ett sted og dele det med samarbeidspartnere.