Endre farge på en etikett

Business

Det å gi etiketter farger er en fin måte å visuelt organisere etikettene dine på i Todoist!

Klikk her for å finne ut mer om hvordan du best bruker etiketter i Todoist!

1. Finn etiketten du ønsker å endre fargen på i menyen på venstre side i Todoist.
  2. Klikk på web_three-dots.svgde tre prikkene til høyre for etiketten.
  3. Velg Rediger etikett.
  4. Under Etikettfarge klikker du på rullegardinmenyen og velger fargen du ønsker.
  5. Når du er ferdig, klikker du på Lagre.
  1. Trykk på en etikett i etikettlisten.
  2. Trykk på three-dots_android.svgde tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Rediger etikett.
  4. Trykk på det nåværende fargenavnet og velg fargen du ønsker.
  5. Når du er ferdig, trykker du på hake-ikonet øverst i høyre hjørne.
    1. Trykk på en etikett i etikettlisten.
    2. Trykk på three-dots_ios.svgde tre prikkene øverst i høyre hjørne.
    3. Velg Rediger etikett.
    4. Trykk på Farge og velg fargen du ønsker.
    5. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig øverst til høyre.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også endre fargen til en etikett ved å bruke etikettens hurtigmeny.

Vanlige spørsmål

Kan jeg endre fargen til en delt etikett?

Nei, delte etiketter er grå som standard. For å endre til fargen du ønsker, må du legge den til i den private etikettlisten din.