Bruk Toggl Track med Todoist

Business

Toggl Track er en app for å spore tid som kan integreres med Todoist, når du bruker Firefox eller Chrome.

Med denne integrasjonen kan du følge med på hvor mye tid du bruker på hver oppgave direkte i Todoist, Chrome og Firefox.

Sette opp integrasjonen

1. Installer Toggl Track Button for Chrome eller Toggl Track Button for Firefox.
  2. Åpne utvidelsen og logg inn på Toggl Track-kontoen din.
  3. Øverst til høyre i utvidelsen klikker du på tannhjulet.
  4. I nettleserfanen som åpner seg, velger du fanen Integrasjoner.
  5. I «Filtrer integrasjoner»-feltet skriver du Todoist og klikker på avmerkingsboksen.
  6. I nettleservinduet som dukker opp, klikker du på Tillat.

Bruke integrasjonen

1. Åpne Todoist i nettleseren hvor du har installert Toggl Track.
  2. Før pekeren over oppgaven du vil ta tiden på.
  3. Klikk på Toggl Track-knappen, som dukker opp til høyre for oppgavenavnet.
  4. Når du er ferdig med å jobbe med oppgaven, klikker du ganske enkelt på Toggl Track-knappen igjen, for å stoppe klokken.

Hvis du vil bruke Toggl Track med Todoist Chrome-utvidelsen eller Todoist Firefox-utvidelsen, må du gjøre følgende:

1. Klikk på Todoist-ikonet øverst i høyre hjørne i nettleseren din.
  2. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i vinduet som dukker opp.
  3. Klikk på Åpne i et vindu.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg fjerne integrasjonen?

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Toggl Track, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Øverst til høyre i Toggl Track-utvidelsen klikker du på tannhjulet.
  2. I nettleserfanen som åpner seg, velger du fanen Integrasjoner.
  3. I «Filtrer integrasjoner»-feltet skriver du Todoist og fjerner merket i boksen.