Hvordan kan jeg bruke Todoist med Google Maps og Apple Maps?

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Hva er Google Maps og Apple Maps?

Google Maps og Apple Maps er kartapper.

Hva gjør integrasjonene?

Todoists stedsbaserte påminnelser er tilgjengelig på Android og i iOS, og de er integrert med henholdsvis Google Maps og Apple Maps. Takket være disse integrasjonene, kan du angi at oppgavevarsler skal utløses når du kommer til eller forlater et gitt sted, ved å angi stedet i enten Google Maps eller Apple Maps. Todoist lagrer adressen til de ti siste stedene dine, så du enkelt kan velge stedene du bruker oftest.

Hvordan kobler jeg Todoist til Google Maps og Apple Maps?

Stedsbaserte påminnelser kan administreres fra hvilken som helst plattform (inkludert Gmail og Outlook), men de vil kun utløse et varsel når du bruker Todoist på en iOS- eller Android-enhet med GPS aktivert. For å aktivere stedsbaserte påminnelser i iOS, trykker du på Innstillinger > Personvern > Stedstjenester. Sjekk at Stedstjenester er slått på. På Android settes alt opp automatisk.

Hvordan bruker jeg integrasjonene?

Finn ut hvordan du bruker stedsbaserte påminnelser med Google Maps i Android eller Apple Maps i iOS.

Apple Maps + Todoist