Tildel en oppgave til noen andre

Business

Tildel enkelt en oppgave til et teammedlem. Når du tildeler noen en oppgave, vil de varsles om den tildelte oppgaven. Hvis du legger til en forfallsadato, vil oppgaven dukke opp i den personens I dag- og Kommende-visning når den nærmer seg forfall.

Du må dele prosjektet med personen før du tildeler personen en oppgave. Hvis du ikke allerede har delt prosjektet, vil ikke personen vises på listen med mottakere.

Tildele en eksisterende oppgave

1. Klikk på assign_web.svgtildel-ikonet, til høyre for oppgavenavnet, i et delt prosjekt.
  2. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Mens du oppretter en oppgave

1. Åpne et delt prosjekt og klikk på + Legg til oppgave.
  2. Skriv ut oppgavenavnet og skriv symbolet +etterfulgt av navnet, eller klikk på assign_web.svgtildel-ikonet.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.
Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller i I dag, Kommende, eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å skrive # i oppgavefeltet og velge prosjektnavnet. Eksempel: «#Design +James».

Tildele en eksisterende oppgave

1. Når du er i et delt prosjekt, trykker du på oppgaven for å åpne oppgavevisningen.
  2. Trykk på assign_ios.svgmottaker-chipen.
  3. Fra menyen som dukker opp velger du personens navn.

Mens du oppretter en oppgave

1. Åpne et delt prosjekt og trykk på knappen +.
  2. Skriv hele oppgavenavnet og skriv +-symbolet etterfulgt av deres navn.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller i I dag, Kommende, eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å skrive # i oppgavefeltet og velge prosjektnavnet. Eksempel: «#Design +James».

Tildele en eksisterende oppgave

1. Når du er i et delt prosjekt, trykker du på oppgaven for å åpne oppgavevisningen.
  2. Trykk på assign_ios.svgmottaker-chipen.
  3. Fra menyen som dukker opp velger du personens navn.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også tildele en oppgave via dens hurtigmeny.

Mens du oppretter en oppgave

1. Åpne et delt prosjekt og trykk på knappen +.
  2. Skriv hele oppgavenavnet og skriv +-symbolet etterfulgt av deres navn.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Hvis du oppretter en oppgave fra et prosjekt som ikke er delt, eller i I dag, Kommende, eller en annen filtrert visning, må du spesifisere et delt prosjekt først ved å skrive # i oppgavefeltet og velge prosjektnavnet. Eksempel: «#Design +James».

Når det samarbeides i Todoist, kan du sørge for at alle er oppdater med kommentarer. Del mer informasjon om oppgaven eller last opp relevante filer – alt forblir oversiktlig organisert sammen med oppgaven.

Vanlige spørsmål

Kan jeg tildele samme oppgave til flere personer?

Nei. Denne artikkelen forklarer hvorfor.