Få en faktura for Todoist Premium

Business

Trenger du en faktura for Todoist Premium-kjøpet ditt? Ikke noe problem! Du kan enkelt finne og laste ned fakturaer på denne måten:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Abonnement-fanen.
  3. Under Kvitteringer finner du fakturaen du trenger, og deretter klikker du på Last ned.Invoice-Premium.JPG
Sørg for at betalingsinformasjonen og kortinformasjonen er oppdatert. Finn ut mer.

Fakturaer for kjøp gjort via todoist.com er kun tilgjengelige i nettappen. Hvis du kjøpte et Todoist Premium-abonnement via App Store, følger du disse instruksjonene for å få en faktura.

Fakturaer for kjøp gjort via todoist.com er kun tilgjengelige i nettappen. Hvis du kjøpte et Todoist Premium-abonnement via Microsoft Store, følger du disse instruksjonene for å få en faktura.

Fakturaer for kjøp gjort via todoist.com er kun tilgjengelige i nettappen. Hvis du kjøpte et Todoist Premium-abonnement via Google App Butikk, følger du disse instruksjonene for å få en faktura.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg få MVA refundert og en faktura fritatt for MVA for Premium-kjøpet mitt?

Svar: Ja. Hvis du kjøpte Todoist Premium via nettstedet vårt, kan du få MVA refundert og en rettet faktura. Sørg for at du har lagt til MVA-ID og tilknyttet adresse i betalingsinformasjonen for Todoist Premium, og kontakt deretter vårt kundestøtteteam med forespørselen din.

Spørsmål: Kan jeg automatisk få et MVA-fritak for Todoist Premium-kjøpet mitt?

Svar: Dessverre kan du ikke det i øyeblikket. Automatiske betalinger og fakturaer fritatt for MVA er tilgjengelig for Todoist Business-brukere.