Få en faktura for Premium

Business

Trenger du en faktura for Todoist Premium-kjøpet ditt? Ikke noe problem.

Du kan enkelt finne og laste ned fakturaer på denne måten:

1. Logg inn på Todoist-kontoen din på todoist.com.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til høyre på siden og velg Innstillinger.
  3. Klikk på Abonnement.
  4. Under Kvitteringer finner du kvitteringen du trenger fakturaen for og klikker på Last ned.

Payments.pngUnder Abonnement kan du se ditt nåværende abonnement, oppdatere betalingsmåten din, legge til faktureringsinformasjon (selskapets navn, adresse, MVA-nummer osv.), og laste ned fakturaene dine.

Dette alternativet er kun tilgjengelig for betalinger foretatt direkte gjennom siden vår med et kreditt-/debetkort eller PayPal. Hvis du har betalt via Apples App Store, Google Play Store eller Microsoft Store, kan bare fakturaen utstedes av disse selskapene (Apple, Google, Microsoft).