Hvordan kan jeg bruke Todoist med Spark?

Business

Hva er Spark?

Spark er en e-post-klient for iOS og macOS som lar deg bedre organisere og ta kontroll over innboksen din. Blant de mange tidssparende funksjonene, har du en smart innboks som automatisk kategoriserer e-postene dine, smart slumring som utsetter en e-post frem til du er klar til å håndtere den, og en omfattende liste med kraftige integrasjoner som lar deg tilpasse arbeidsflyten din. Spark er et nyttig verktøy som lar deg fokusere på og jobbe med e-postene som er viktige for deg.

Hva gjør Todoist/Spark-integrasjonen?

Du kan legge til e-poster som Todoist-oppgaver mens du bruker Spark.

Senere, når du ser på Spark-baserte oppgaver i Todoist, kan du klikke på oppgavetittelen og e-posten åpnes i Spark.

Hvordan kobler jeg Todoist til Spark?

Først laster du ned Spark-appen fra iOS App Store eller macOS App Store. Todoist er bygget inn i plattformen, så du trenger ikke laste ned noe mer. For å sette opp Todoist i Spark:

1. Åpne Spark-appen.
  2. Velg e-poster du vil lagre i Todoist.
  3. Trykk på ellipse og velg Legg til tjeneste-knappen.
  4. Fra listen velger du Todoist, og deretter logger du deg inn med Todoist-kontoen din.
  5. Du blir spurt om å gi Spark tillatelse til å bruke data fra Todoist-kontoen din.
Du kan alternativt kontakte Todoist ved å åpne Innstillinger > Tilkoblede tjenester > Todoist.
  1. Åpne Spark.
  2. Fra macOS-menyen velger du Spark > Innstillinger
  3. Velg Tjenester-fanen, og velg deretter Todoist-avmerkingsboksen.
  4. Logg inn på Todoist med kontoen du vil bruke med Spark.
Du kan alternativt koble til Todoist ved å åpne Innstillinger… > Tjenester > Todoist.

Hvordan bruker jeg Spark med Todoist?

1. Åpne Spark-appen.
  2. Velg e-poster du vil lagre i Todoist.
  3. Trykk på ellipse, og trykk deretter på Todoist-knappen.
  4. Du blir nå tatt med til skjermen med oppgavens detaljer.
  5. Foreta eventuelle endringer du ønsker i oppgaven og velg Lagre-knappen, som du finner øverst til høyre, når du er klar for å lagre den første oppgaven din.
  1. Velg en e-post som du vil legge til i Todoist.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i e-posten, og klikk deretter på Todoist.
  3. Endre oppgavens detaljer og klikk på Lagre, for å legge til oppgaven.

Hvordan ser en Spark-oppgave ut i Todoist?

Når du ser på en Spark-basert oppgave i Todoist, vil den ha Åpne e-post i Spark-koblingen i oppgaven, som vist nedenfor:

Når du legger til en oppgave fra Spark, vil dessverre ikke Todoist kjenne igjen Legg til raskt-tagger, som @etikett, #prosjektnavn eller p1. Du kan imidlertid legge dem til oppgaven senere fra Todoist.