Hvordan best bruke innboksen

Business

Innboksen din er stedet nye oppgaver havner som standard, så du kan få dem ut av hodet ditt så raskt som mulig. Deretter kan du komme tilbake og legge en plan om hva du skal gjøre med dem senere. Det er en fin måte å rydde opp i hodet ditt på, så du kan fokusere på det du gjør akkurat nå.

For å legge til en oppgave i innboksen din henter du opp den nærmeste Todoist-appen, enten på datamaskinen, telefonen, klokken eller et annet sted, klikker eller trykker på legg til oppgave-knappen (+), skriver inn oppgavenavnet, og lagrer oppgaven. Oppgaver som ikke legges til i et spesifikt prosjekt, vil legges til i innboksen din.

Se gjennom og rydd i innboksen din jevnlig. Sett av et par minutter hver dag eller uke til å ta deg av alle oppgavene som har samlet seg opp i innboksen.

For å bli bedre organisert kan du flytte oppgaver til deres relevante prosjekter. Hvis du kan, legger du til en forfallsadato, så du ikke glemmer å komme tilbake til dem senere.

På nett og i skrivebordsappen kan du dra og slippe oppgaver til et annet prosjekt i menyen på venstre side.

Ikke vær redd for å slette oppgaver fra innboksen din. Det er greit å bestemme seg for at en oppgave faktisk ikke fortjener oppmerksomheten din. Du kan slette oppgaven eller kanskje flytte den til et annet prosjekt.

Finn ut mer om innboksen