Hvordan planlegge uken din

Business

Ta en titt på uken som kommer med Kommende-visningen. Med denne visningen ser du alle oppgaver som forfaller i alle prosjektene dine de neste syv dagene (eller lenger frem i tid), og du kan endre rekkefølgen på oppgavene dine for å sette sammen en realistisk plan. Her har du noen gode råd for en ukentlig gjennomgang:

Sørg for at det er mulig å fullføre uken din. Kanskje ser du at noen av ukedagene har for mange oppgaver. Endre forfallsdato på disse oppgavene ved å dra og slippe dem på nye datoer.

Kanskje vil du ha færre oppgaver på torsdag og fredag, så du har tid til oppgaver du ikke rakk tidligere i uken.

Fullfør uken din. Hvis en oppgave er for mye å fullføre denne uken, bør du endre forfallsdato til neste uken, noe du kan gjøre med snarveiene i oppgaveplanleggeren.

Hold oversikt over avtalene dine. Det er fint å ha en viss oversikt over hvilke avtaler som nærmer seg, så du kan planlegge uken din rundt disse avtalene. Legg til en forfallsdato for alle oppgaver som må være ferdige innen et gitt tidspunkt, og aktiver påminnelser for å forsikre deg om at du ikke glemmer dem.

Husk å foreta den ukentlige gjennomgangen din hver søndag, ved å legge til en tilbakevendende ukentlig oppgave som heter noe sånt som «Planlegg uken».