Hvordan best bruke prosjekter

Business

Enten du planlegger en presentasjon, forbereder et arrangement, eller lager et nettsted, bør du opprette et prosjekt så alle viktige detaljer er samlet på ett sentralt sted.

Legg raskt til oppgaver i prosjektet ditt

Fyll det nye prosjektet ditt med alle de relevante oppgavene du kommer på. Dette er en idémylding, så det er ingen dårlige ideer. Du kan legge til en oppgave direkte i prosjektet ved å klikke/trykke på Legg til oppgave, eller du kan bruke +-knappen i prosjektet.

Når du raskt legger til en ny oppgave, kan du umiddelbart flytte den til et prosjekt ved å skrive «#» direkte i oppgavefeltet etterfulgt av navnet til prosjektet.

Angi forfallsdatoer

Noen ting må gjøres umiddelbart, mens andre ting kan vente. For å forsikre deg om at ting blir gjort i tide, gir du hver oppgave en forfallsdato.

Angi en forfallsdato ved å skrive datoen i oppgavenavnet, for eksempel «i dag», «neste torsdag» eller «12 mars».

Når du har ordnet forfallsdatoene, kan du enkelt se hvilke oppgaver som forfaller først i prosjektet ditt:

Bruk oppgaveprioriteter

Noen oppgaver er viktigere enn andre. Gå gjennom prosjektet ditt og gi de viktigste oppgavene prioritet 1. De vises i rødt, så du vet hva du skal jobbe med først.

Organiser prosjektene dine ved hjelp av seksjoner

Hvis du vil dele opp prosjektet ditt i flere forskjellige deler, kan du også gjøre det ved å opprette seksjoner og legge til oppgavene dine i de relevante seksjonene.

Ikke sikker på hva en seksjon er? Klikk her for å finne ut mer.

Du kan deretter dra og slippe oppgaver for å gjøre dem til underoppgaver.

Dette er i øyeblikket ikke tilgjengelig i tavlevisning.

Oppdag mer om prosjekter

Vanlige spørsmål

Kan jeg sortere prosjektene mine?

Ja, du kan sortere prosjektene dine. Du kan gjøre det ved å føre pekeren over prosjektet, og deretter dra og slippe prosjektet på ønsket sted.