Loading the new Help Center

Slett en oppgave

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Når du vil fjerne en oppgave fra oppgavelisten din uten å fullføre den, kan du slette den. Slik gjør du det:

  1. Høyreklikk på oppgaven du vil slette fra Todoist.
  2. Velg Slett oppgave fra rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Slett for å bekrefte.
  1. Trykk på oppgaven du vil slette fra Todoist.
  2. Trykk på de tre prikkene og velg Slett oppgave fra rullegardinmenyen.
  3. Trykk på Ja i boksen.
    1. Trykk på oppgaven du vil slette fra Todoist.
    2. Trykk på de tre prikkene.
    3. Trykk på Slett oppgave.
    4. Trykk på Slett oppgave for å bekrefte.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også slette en oppgave via dens hurtigmeny.

Vanlige spørsmål

Kan jeg gjenopprette en slettet oppgave?

Nei, det er ikke mulig å angre på slettingen av en oppgave. Du kan imidlertid importere en kopi av oppgaven ved hjelp av en sikkerhetskopi (denne funksjonen er tilgjengelig for brukere med Pro-abonnementet).