Opprett et prosjekt

Business

Når du jobber med noe som krever mer enn én enkelt oppgave, er et prosjekt den beste måten å organisere det hele på. Slik oppretter du et nytt prosjekt:

1. Klikk på + ved siden av Prosjekter, i menyen på venstre side.
  2. I Legg til prosjekt-vinduet, skriver du navnet til det nye prosjektet ditt.
  3. (Valgfritt) Velg en annen prosjektfarge fra rullegardinmenyen.
  4. (Valgfritt) For enkel tilgang til prosjektet, kan du klikke på bryteren for å legge det til blant dine favoritter.
  5. Klikk på Legg til for å opprette prosjektet.
  6. (Valgfritt) Du kan deretter dra og slippe prosjektet til et nytt sted i prosjektlisten din, eller du kan gjøre prosjektet om til et underprosjekt.
  1. Dra applinjen nederst på skjermen oppover. Dette åpner menyen.
  2. Trykk på +-symbolet til høyre for Prosjekter.
  3. Skriv navnet til det nye prosjektet ditt.
  4. (Valgfritt) Velg en annen prosjektfarge fra rullegardinmenyen.
  5. (Valgfritt) For å gjøre et nytt prosjekt til et underprosjekt, trykker du på Overordnet-feltet og velger prosjektet du vil det nye prosjektet skal være under.
  6. (Valgfritt) For å dele det nye prosjektet ditt med noen andre, trykker du på Samarbeidspartnere og skriver en e-postadresse eller en brukers navn, eller inviterer en bruker fra et annet delt prosjekt.
  7. (Valgfritt) For enkel tilgang til prosjektet, trykker du på Favoritt-boksen for å legge det til blant dine favoritter.
  8. Når du er ferdig, trykker du på hake-ikonet øverst til høyre for å opprette prosjektet.
  1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på + ved siden av Prosjekter.
  2. Skriv navnet til det nye prosjektet ditt.
  3. For å gi prosjektet ditt en farge, trykker du på Farge-feltet.
  4. (Valgfritt) For å dele det nye prosjektet ditt med noen andre, trykker du på Delt og legger til samarbeidspartnere.
  5. (Valgfritt) For å gjøre et nytt prosjekt til et underprosjekt, trykker du på Overordnet-feltet og velger prosjektet du vil det nye prosjektet skal være under.
  6. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig øverst til høyre for å opprette prosjektet.
Når du oppretter et prosjekt, kan du ikke bruke # " ( ) | & ! eller , i prosjektnavnet. De eneste spesialtegnene du kan bruke i seksjonsnavnet, er . _ og -.
Få en god start med prosjekter ved å lese en rask og enkel guide til å fullføre et prosjekt i Todoist.

Vanlige spørsmål

Kan jeg sortere prosjektene mine?

Ja, du kan sortere prosjektene dine. Du må imidlertid gjøre det manuelt ved å føre pekeren over prosjektet og deretter dra og slippe det på ønsket sted.