Videresende e-poster til Todoist

Business

Du kan enkelt videresende e-poster fra hvilken som helst e-postklient til Todoist, for å legge dem til som oppgaver eller kommentarer.

Videresende til prosjekter

Du kan gjøre e-postene dine om til Todoist-oppgaver ved å videresende dem til et prosjekt. Emnelinjen blir oppgavenavnet, og e-postens tekst blir lagt til som en kommentar. Alle vedlegg som er mindre enn 25 MB vil også legges ved.

Slik finner du e-postadressen til et prosjekt

1. Klikk på de web_three-dots.svgtre prikkene øverst til høyre i et prosjekt.
  2. Velg Send oppgaver til dette prosjektet via e-post.
  3. Klikk på Kopier til utklippstavle ved siden av den oppgitte e-postadressen.

Bruk denne e-postadressen til å videresende e-poster til prosjektet.

Det er i øyeblikket ikke mulig å finne e-postadressen til et prosjekt via iOS-appen. Prøv å bruke nettappen i stedet.
Det er i øyeblikket ikke mulig å finne e-postadressen til et prosjekt via Android-appen. Prøv å bruke nettappen i stedet.

Du kan også legge til forfallsdatoer, etiketter, prioritetsnivåer og mottaker rett fra e-postklienten din. Alt du trenger gjøre, er å inkludere disse i emnet eller hvor som helst over signaturen i hovedteksten til e-posten:

Legg til en forfallsdato (og et tidspunkt)

For å planlegge oppgaven umiddelbart, legg til <date forfallsdato>. For eksempel: <date i morgen>, <date 12/01/2019>, <date annenhver dag> og <date siste fredag hver måned> er støttet. Du kan bruke alle Todoists støttdede formater for forfallsdato og tilbakevendende forfallsdato.

Ordet dato kreves når du skal legge til en forfallsdato. Eksempel: Det å legge til <i morgen> vil ikke fungere, men <dato i morgen> vil fungere.
Vi støtter i øyeblikket ikke forfallsdatoer på arabisk, tsjekkisk og tyrkisk, men vi jobber med det og planlegger å legge til støtte for disse språkene i fremtiden.

Legg til etiketter

For å legge til en etikett, legg til @etikettnavn. For eksempel: @jobb, @e-post eller @5min.

Angi prioritetsnivåer

For å legge til en prioritet, legger du ganske enkelt til p1, p2 eller p3.

Tildel den til en samarbeidspartner

For å tildele oppgaven når du videresende e-posten til et delt prosjekt, legger du til +fornavnetternavn til mottaker. For eksempel: Hvis du samarbeider med Kari Olsen, og du vil tildele oppgaven til henne, skriver du +KariOlsen.

Videresende til kommentarer

Du kan også videresende e-poster til Todoist som kommentarer. Perfekt for når du trenger å legge ved informasjon i en eksisterende oppgave eller et prosjekt.

Slik finner du e-postadressen til en oppgave

1. Klikk på oppgaven for å åpne oppgavevisningen.
  2. Klikk på web_three-dots.svgde tre prikkene.
  3. Velg Legg til kommentarer via e-post.
  4. Klikk på Kopier til utklippstavle ved siden av den oppgitte e-postadressen.

Bruk denne e-postadressen til å videresende e-poster til oppgaven.

Det er i øyeblikket ikke mulig å finne e-postadressen til en oppgave via iOS-appen. Prøv å bruke nettappen i stedet.
Det er i øyeblikket ikke mulig å finne e-postadressen til en oppgave via Android-appen. Prøv å bruke nettappen i stedet.