Endre innstillingene dine for varsler

Business

Sørg for at du alltid er oppdatert ved å motta varsler fra dine delte prosjekter: Enten det er noen som legger til en kommentar, tildeler en oppgave, fullfører en oppgave, eller blir med i / forlater prosjektet.

Du kan se alle varslene dine – både de du har lest og ikke lest – i Varsler-fanen, men hvis du vil sjekke alle varslene du ikke har lest, kan du åpne Ikke lest-fanen.

Hvis du vil merke alle varslene du ikke har lest som lest, er det bare å klikke på Screenshot_2020-08-11_at_11.24.38.pnglest-ikonet.

Du kan tilpasse hvilke hendelser du vil varsler om, og om du vil motta varslene via e-post eller push-varsel, inne på kontoinnstillingene dine.

Typer delingsvarsler

Det er flere typer handlinger som personer kan foreta i et delt prosjekt. Du kan bestemme hvilke du vil varsles om:

• Kommentarer tilknyttet meg: Når noen har valgt å varsle deg om en oppgavekommentar.
  • Oppgaver tildelt meg: Når noen har tildelt deg en oppgave.
  • Oppgaver fullført: Når en oppgave du enten har opprettet eller tildelt fullføres.
  • Oppgave endret til ikke fullført: Når en oppgave du enten har opprettet eller tildelt endres til ikke fullført.
  • Samarbeidspartner ble med i prosjekt: Når noen godtar invitasjonen din til å bli med i et prosjekt.
  • Samarbeidspartner avviste invitasjonen til prosjektet: Når noen avviser invitasjonen din til å bli med i et prosjekt.
  • Samarbeidspartner forlot prosjektet: Når noen forlater et prosjekt som du er en del av.
  • Samarbeidspartner fjernet fra prosjekt: Når noen fjerner et annet medlem fra et prosjekt.

Hvordan administrere innstillinger for varsler

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne Varsler-fanen. Nå kan du:
    • Velg å motta varsler på nett, ved å velge Ja fra Nettvarsler-rullegardinmenyen.
    • Administrere hvilke varsler du mottar fra delte prosjekter i Delte prosjekter-seksjonen.
    • Velg om du vil varsles via e-post (e-post-ikonet) eller push-varsler (telefon-ikonet) – eller om du ikke vil varsles i det hele tatt – for hver handling gjort av et teammedlem i et delt prosjekt.
  1. Sveip opp på den nedre applinjen for å åpne menyen.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å åpne Innstillinger.
  3. Velg Varsler.
  4. Hvis du ønsker å slå push-varsler på eller av for denne enhetene, merker du eller fjerner merkingen for Lokale varsler.
  5. Du kan slå den daglige gjennomgangen på eller av ved å trykke på Daglig gjennomgang. Varselet for den daglige gjennomgangen sendes én gang per dag, og det informerer deg om hvor mange oppgaver du har igjen å fullføre den dagen.
    • Du kan velge tidspunktet varselet for den daglige gjennomgangen skal sendes ved hjelp av Send varsel kl. …
    • Som standard vil den daglige gjennomgangen kun sendes hvis du fortsatt har oppgaver som ikke er fullført for dagen. Du kan sørge for at den daglige gjennomgangen sendes hver dag ved å fjerne merkingen av Vis kun med oppgaver.
    • Den daglige gjennomgangen inkluderer forfalte oppgaver som standard. Du kan slå av dette og kun vise dagens oppgaver, ved å fjerne merkingen for Inkluder oppgaver som har forfalt.
  6. For å slå varsler fra delte prosjekter på eller av, trykk på Deling. Velg om du vil varsles via e-post (e-post-ikonet) eller push-varsler (telefon-ikonet) – eller om du ikke vil varsles i det hele tatt – for hver handling gjort av et teammedlem i et delt prosjekt.
  7. (Hvis aktuelt) Du kan slå varsler relatert til Todoist Business-kontoen din på eller av, noe du gjør ved å klikke på Business. Du kan slå e-post-varsler og push-varsler på eller av for hvert valg, på samme måte som du gjør for delte varsler.
  8. For å få mer kontroll over hvilke varsler du mottar, trykker du på Gå til hovedinnstillinger.
  9. Du kan da slå på og av hver type varsel ved hjelp av boksene:
    • Daglig gjennomgang er ditt daglige sammendrag med oppgaver som forfaller i dag samt andre oppgaver som har forfalt.
    • Filopplasting er et varsel som dukker opp når en fil lastes opp til en kommentar. Varselet forsvinner etter at filen er lastet opp.
    • Deling er alle varslene fra delte prosjekter, som kommentarer, tildeling av oppgaver, og mer til.
    • Påminnelser er alle varslene du får fra Todoists påminnelser.
  10. For å endre lyden til et varsel, trykker du ganske enkelt på navnet til varselets kategori (f.eks. Deling). Du kan deretter endre lyden til en kategori med varsler og tilpasse hver kategori. Du kan f.eks. legge til vibrering.
  1. For å slå Todoist-varsler på eller av, må du bruke innstillingene for iOS-varsler, som du finner på iOS-enheten din.
  2. For å tilpasse varsler fra delte prosjekter, åpner du Todoist-appen.
  3. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne.
  4. Trykk på Varsler.
  5. Velg om du vil varsles via e-post (e-post-ikonet) eller push-varsler (telefon-ikonet) – eller om du ikke vil varsles i det hele tatt – for hver handling gjort av et teammedlem i et delt prosjekt.
  6. Du kan slå det daglige varselet om gjennomgang på eller av ved å trykke på Daglig gjennomgang, og deretter bruke bryteren ved siden av Send varsler om daglig gjennomgang for å aktivere denne funksjonen. Varselet om daglig gjennomgang sendes én gang per dag og informerer deg om hvor mange oppgaver du har igjen å fullføre den dagen.
      • Du kan velge tidspunktet dette varselet sendes ved å bruke Send varsel kl..
      • Som standard vil den daglige gjennomgangen kun sendes hvis du fortsatt har oppgaver som ikke er fullført for dagen. Du kan sørge for at den daglige gjennomgangen sendes hver dag ved å fjerne merkingen av Vis kun med oppgaver.
      • Den daglige gjennomgangen inkluderer forfalte oppgaver som standard. Du kan slå av dette og kun vise dagens oppgaver, ved å fjerne merkingen for Inkluder oppgaver som har forfalt.
    Hvis enheten din kjører iOS 15 eller nyere, bør du sjekke om du bruker Apples Fokus-funksjon.
Ser du etter informasjon om påminnelser? Ta en titt på denne artikkelen.