Endre hjem-visningen din

Business

Når du åpner Todoist, kan du sørge for at du ser oppgavene som er viktigst for deg ved å velge hjem-visningen din.

Standard hjem-visning er I dag-visningen, men du kan endre den til hva du vil:

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne Generelt-fanen.
  4. Åpne Hjem-visning-rullegardinmenyen.
  5. Velg den nye hjem-visningen din. Du kan velge en visning som Innboks, I dag eller Kommende, eller du kan velge dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.
  1. Sveip opp på den nedre applinjen for å åpne menyen.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å åpne Innstillinger.
  3. Åpne Generelt-fanen.
  4. Velg Hjem-visning.
  5. Velg den nye hjem-visningen din. Du kan velge en standardvisning som Innboks eller Kommende, eller du kan velge dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.
  6. Hvis du vil at dette skal være hjem-visningen din også på de andre enhetene dine, haker du av for Synkroniser hjem-visning.
  1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Velg Hjem-visning.
  4. Velg den nye hjem-visningen din. Du kan velge en standardvisning som Innboks eller Kommende, eller du kan velge dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.
  5. Hvis du vil at dette skal være hjem-visningen din også på de andre enhetene dine, haker du av for Synkroniser hjem-visning.