Endre standard startside

Business

Når du åpner Todoist, kan du sørge for at du ser oppgavene som er viktigst for deg ved å velge startside. Standardsiden er I dag-visningen, men du kan endre den til hva du vil:

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger > Generelt.
  3. Klikk på Startside-rullegardinen.
  4. Velg den nye startsiden din. Du kan velge en visning som Innboks, I dag eller De neste 7 dagene, eller du kan velge et av dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Trykk på Innstillinger > Generelt > Startside.
  3. Velg den nye startsiden din. Du kan velge en standardvisning som Innboks eller De neste 7 dagene, eller du kan velge et av dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.
  4. Hvis du vil at dette skal være startsiden også på de andre enhetene dine, haker du av for Synkroniser startside.
  1. Når du er på Todoist-hovedsiden din, trykker du på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Trykk på Generelt > Startside.
  3. Velg den nye startsiden din. Du kan velge en standardvisning som Innboks eller De neste 7 dagene, eller du kan velge et av dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.
  4. Hvis du vil at dette skal være startsiden også på de andre enhetene dine, haker du av for Synkroniser startside.
  1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Velg Generelt.
  3. Klikk på Startside-rullegardinen.
  4. Velg den nye startsiden din. Du kan velge en standardvisning som Innboks eller De neste 7 dagene, eller du kan velge et av dine egne prosjekter, etiketter eller filtre.