Abonner eller avslutt abonnement på e-poster fra Todoist

Business

Sørg for at du bare mottar e-poster om ting som er viktige for deg, ved å oppdatere innstillingene dine for e-poster fra oss. Her er de forskjellige typene e-poster du kan motta fra oss:

• Daglig informasjon: Inkluderer statistikk om produktivitet og oppgaver som forfaller i dag. Sendes hver morgen.
  • Nyhetsbrev: Inkluderer produktnyheter fra Todoist-teamet. Sendes vanligvis ut én gang i måneden eller sjeldnere.
  • Tips og triks: Produktivitetstips. Sendes vanligvis én gang i måneden.
  • Todoist Business: Viktig informasjon om Todoist Business-kontoen din.

Hvordan endre innstillingene for abonnementer på e-poster

1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne Varsler-fanen.
  4. Bla ned til Todoist-e-poster.
  5. Bruk bryterne ved siden av e-postene til å velge de du ønsker å motta.
  6. Velg Oppdater.
  1. Sveip opp på den nedre applinjen for å åpne menyen.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å åpne Innstillinger.
  3. Velg Varsler.
  4. Trykk på E-poster du abonnerer på.
  5. Bruk boksene til å velge hvilke e-poster du ønsker å motta.
  1. Trykk på tannhjulet øverst for å åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Trykk på E-poster du abonnerer på.
  4. Bruk bryteren til å velge hvilke e-poster du ønsker å motta.
For å motta (eller ikke lenger motta) e-poster om aktivitet i dine delte prosjekter, oppdaterer du innstillingene dine for varsler.