Hvordan kan jeg bruke Todoist med Outlook?

Business

Du kan enkelt gjøre en e-post i Outlook om til en ny Todoist-oppgave eller kommentar med Todoist for Outlook-tillegget.

Først en rask kommentar fra Doists Windows-sjef, Jan Kratochvíl:

«Takk for at du bruker Todoist for Outlook-tillegget. Dessverre har vi ingen plan om å utvikle dette tillegget videre i noen form. I stedet håper vi å gi deg en ny og bedre måte å bruke Outlook sammen med Todoist på i fremtiden. Vi kan ikke si noe om når i øyeblikket, så vi setter pris på tålmodigheten din.»

Slik fungerer tillegget:

Legge til en e-post som en oppgave

1. I Outlook velger du e-posten du vil gjøre om til en oppgave.
  2. På Hjem-fanen klikker du på Opprett oppgave under Todoist-ikonet øverst til høyre.
  3. En ny oppgave vil lastes inn i Todoist til høyre. Oppgaven vil bestå av e-postens tittel og en kobling til e-postens innhold.
  4. Du kan fylle ut eventuell ekstra informasjon om oppgaven, inkludert etiketter, prioriteter, datoer og tildelinger, ved å bruke Legg til raskt-alternativene.
  5. Klikk på Legg til oppgave.

Legge til en e-post i en kommentar

1. I Outlook velger du e-posten du vil legge til i en kommentar.
  2. i Todoist-tillegget går du til kommentarene til oppgave du vil legge til e-posten for.
  3. Klikk på +-knappen for å legge ved e-posten i kommentaren din.
  4. Du kan skrive eventuelle andre merknader i kommentarfeltet.
  5. Klikk på Legg til kommentar.
Etter at du har installert tillegget, kan du bruke Todoist direkte fra Outlook ved å klikke på Todoist øverst til høyre. Du vil ha full tilgang til Todoist, så du kan legge til, fullføre, se på oppgaver og mye mer – helt uten å måtte åpne et nytt vindu.

Vanlige spørsmål

For vanlige spørsmål om tillegget og feilsøking av problemer med tillegget, kan du ta en titt på denne dedikerte artikkelen.