Hvordan bruke søk

Business

Søk er den enkleste måten å finne det du leter etter i Todoist. Slik kan du bruke søk til å finne en oppgave, et prosjekt eller en kommentar:

1. Klikk på Hurtigsøk-søkefeltet øverst.
  2. Skriv inn søkeordet du leter etter.
  3. Du vil se et par oppgaver, prosjekter og filtre som samsvarer med skeordet ditt under søkelinjen. Hvis du ser det du søker etter, klikker du på det for å åpne det.
  4. Hvis du ikke har sett oppgaven din ennå, kan du se på flere resultater ved å trykke Enter eller klikke på Vis flere resultater nederst.
  5. Du vil se alle oppgavene som samsvarer med søkeordet ditt. Når du finner oppgaven du leter etter, klikker du på den for å åpne den.
  6. (Valgfritt) Hvis du vil søke gjennom oppgavekommentarer, klikker du på Kommentarer-ruten øverst til høyre for søkeresultatene.
  7. (Valgfritt) Hvis du vil søke gjennom fullførte oppgaver, klikker du på Søk i fullførte oppgaver nedenfor søkeresultatene.
  1. Trykk på forstørrelsesglasset øverst til høyre.
  2. Skriv inn søkeordet du leter etter.
  3. Du vil se en liste med oppgaver, prosjekter og kommentarer som samsvarer med søkeordet ditt. Hvis du finner det du leter etter, trykker du for å åpne det.
  4. Hvis du ikke fant det du leter etter i listen, trykker du på Oppgaver, Prosjekter, Kommentarer, Etiketter (Premium) eller Filtre (Premium) ovenfor, for å se alle søkeresultatene i de respektive kategoriene.
  5. Når du finner du det leter etter, trykker du på det for å åpne det.
  1. Sveip ned fra toppen for å vise søkelinjen.
  2. Skriv inn søkeordet du leter etter.
  3. Du vil se en liste med oppgaver, prosjekter og kommentarer som samsvarer med søkeordet ditt. Hvis du finner det du leter etter, trykker du for å åpne det.
  4. Hvis du ikke fant det du leter etter i listen, trykker du på Oppgaver, Prosjekter, Kommentarer, Etiketter (Premium) eller Filtre (Premium) ovenfor, for å se alle søkeresultatene i de respektive kategoriene.
  5. Når du finner du det leter etter, trykker du på det for å åpne det.
  1. Trykk på forstørrelsesglasset øverst til venstre.
  2. Du vil se et par oppgaver, prosjekter og filtre som samsvarer med skeordet ditt under søkelinjen. Hvis du ser det du søker etter, klikker du på det for å åpne det.
  3. Hvis du ikke har sett oppgaven din ennå, kan du se på flere resultater ved å trykke Enter eller klikke på Vis flere resultater nederst.
  4. Du vil se alle oppgavene som samsvarer med søkeordet ditt. Når du finner oppgaven du leter etter, klikker du på den for å åpne den.
  5. (Valgfritt) Hvis du vil søke gjennom oppgavekommentarer, klikker du på Kommentarer-ruten øverst til høyre for søkeresultatene.
  6. (Valgfritt) Hvis du vil søke gjennom fullførte oppgaver, klikker du på Søk i fullførte oppgaver nedenfor søkeresultatene.
Få raskt resultatene du ønsker ved å skrive inn en forespørsel direkte i søkefeltet. For eksempel kan du skrive inn i dag & p1, noe som viser deg alle oppgaver som forfaller i dag med prioritet 1.

Begrens søket ditt

Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du begrense søket ditt ved hjelp av dato, prioritetsnivå, etter prosjekt og annet ved hjelp av forespørsler i søket. Du kan for eksempel skrive inn 7. august direkte i søkefeltet for å se alle oppgaver som forfaller 7. august. Her er et par eksempler til:

Søk

Resultat

7. august

Oppgaver som forfaller 7. august

I dag & p1

Oppgaver som forfaller i dag med prioritet 1

Neste 31 dager

Oppgaver som forfaller de neste 31 dagene

7. januar

Oppgaver som forfaller 7. januar

I morgen og p3

Oppgaver som forfaller i morgen med prioritet 3

@venter

Oppgaver med etiketten @venter

Etikett:venter

Oppgaver med etiketten @venter

30 dager

Oppgaver som forfaller de neste 30 dagene

Tildelt til:Ola Nordmann

Oppgaver tildelt til Ola Nordmann

Når du ser på søkeresultatene dine, kan du fullføre oppgaver og gi dem nye forfallsdatoer som vanlig. I iOS eller Android er det bare å sveipe til høyre for å fullføre en oppgave, eller sveipe til venstre for å gi den en ny forfallsdato.

Hvordan søke etter fullførte oppgaver

Det hender du vil sjekke noe som du allerede har fullført. Her kan du se hvordan du søker etter fullførte oppgaver:

1. Skriv inn et søkeord i Hurtigsøk-søkelinjen øverst, og trykk på enter.
  2. Under søkeresultatene klikker du på Søk i fullførte oppgaver.
  3. Du kan nå se alle fullførte oppgaver som samsvarer med søkeordet ditt.
  4. Du kan også endre dem til ikke fullført som vanlig, eller lese kommentarene.
  1. Åpne Todoist og dra ned fra toppen, for å åpne søket.
  2. Skriv inn et søkeord og trykk på enter.
  3. Under søkeresultatene klikker du på Søk i fullførte oppgaver.
  4. Du kan nå se alle fullførte oppgaver som samsvarer med søkeordet. Du kan også endre dem til ikke fullført ved å sveipe til høyre, eller permanent slette dem ved å sveipe til venstre.
  5. Du kan også trykke på en av de fullførte oppgavene i søkeresultatet, for å åpne prosjektet der den hører hjemme.
  1. Åpne Todoist og trykk på forstørrelsesglasset øverst til høyre, for å åpne søk.
  2. Skriv inn et søkeord.
  3. Under søkeresultatene klikker du på Søk i fullførte oppgaver.
  4. Du kan nå se alle fullførte oppgaver som samsvarer med søkeordet. Du kan også endre dem til ikke fullført ved å sveipe til høyre, eller permanent slette dem ved å sveipe til venstre.
  5. Du kan også trykke på en av de fullførte oppgavene i søkeresultatet, for å åpne prosjektet der den hører hjemme.
Hvis du bruker Todoist Premium, kan du snevre inn søket i fullførte oppgaver etter prosjekt, dato eller andre kriterier, noe du gjør med filterforepsørsler som «i dag» eller «#Jobb». Dette er kun mulig i Windows, iOS og Android, men kommer snart også på nett og macOS.