Introduksjon til søk

Business

Søk er den enkleste måten å finne det du leter etter i Todoist. Slik kan du bruke søk til å finne en oppgave, et prosjekt, en etikett, et filter eller en kommentar:

1. I hovedmenyen klikker du på søkefeltet. Hurtigsøk-menyen vises.
  2. Skriv inn søkeordet(-ene). En liste over oppgaver, prosjekter og kommentarer som samsvarer med søkeordet(-ene), vises.
  3. Klikk på det relevante elementet for å åpne det. Hvis du ikke fant det du lette etter, klikker du på Vis flere resultater nederst i listen for å se på flere søkeresultater.

For å søke gjennom oppgavekommentarer klikker du på Kommentarer-ruten øverst til høyre for søkeresultatene.

For å søke gjennom fullførte oppgaver klikker du på Søk i fullførte oppgaver under søkeresultatene.

1. Trykk på forstørrelsesglasset i navigeringen.
  2. Skriv inn søkeordet(-ene). En liste over oppgaver, prosjekter og kommentarer som samsvarer med søkeordet(-ene), vises.
  3. Trykk på oppgaven, prosjektet eller kommentaren for å åpne.

Hvis du ikke fant det du leter etter i listen, trykker du på fanen Populært, Oppgaver, Beskrivelser, Prosjekter, Seksjoner, Kommentarer, Etiketter eller Filtre over for å se alle søkeresultatene i den respektive kategorien.

1. Trykk på forstørrelsesglasset i navigeringen.
  2. Skriv inn søkeordet(-ene). En liste over oppgaver, prosjekter og kommentarer som samsvarer med søkeordet(-ene), vises.
  3. Velg fanen Oppgaver.
  4. Trykk på Søk i fullførte oppgaver under søkeresultatene.

Fullførte oppgaver som samsvarer med søkeordet(-ene) dine, vises. Trykk på et av de fullførte søkeresultatene, og oppgavevisningen åpnes. Du kan fullføre en oppgave ved å trykke på haken ved siden av oppgaven.

Hvis du ønsker å se alle oppgavene dine på tvers av prosjekter, søker du bare etter vis alle i søkefeltet ditt.

Begrens søket ditt

Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du begrense søket ditt ved hjelp av dato, prioritetsnivå, etter prosjekt og annet ved hjelp av forespørsler i søket. Du kan for eksempel skrive inn 7. august direkte i søkefeltet for å se alle oppgaver som forfaller 7. august. Her er et par eksempler til:

Få raskt resultatene du ønsker ved å skrive inn en forespørsel direkte i søkefeltet. For eksempel kan du skrive inn i dag & p1, noe som viser deg alle oppgaver som forfaller i dag med prioritet 1.
Søk Resultat
7. august Oppgaver som forfaller 7. august
I dag & p1 Oppgaver som forfaller i dag med prioritet 1
Neste 31 dager Oppgaver som forfaller de neste 31 dagene
I morgen og p3 Oppgaver som forfaller i morgen med prioritet 3
@venter Oppgaver med etiketten @venter
Etikett:venter Oppgaver med etiketten @venter
30 dager Oppgaver som forfaller de neste 30 dagene
Tildelt til:Ola Nordmann Oppgaver tildelt til Ola Nordmann

Hvordan søke etter fullførte oppgaver

Det hender du vil sjekke noe som du allerede har fullført. Her kan du se hvordan du søker etter fullførte oppgaver:

1. Skriv søkeord i Finn-søkefeltet øverst, og trykk på enter.
  2. Under søkeresultatene klikker du på Søk i fullførte oppgaver.
  3. Du kan nå se alle fullførte oppgaver som samsvarer med søkeordene dine.
  4. Du kan også endre dem til ikke fullført, som vanlig, eller lese kommentarene.
  1. Trykk på forstørrelsesglasset øverst på skjermen.
  2. Skriv inn søkeord og trykk på enter.
  3. Under søkeresultatene trykker du på Søk i fullførte oppgaver.
  4. Du kan nå se alle fullførte oppgaver som samsvarer med søkeordene dine.
  5. Du kan også trykke på en av de fullførte oppgavene i søkeresultatet, for å åpne prosjektet der den hører hjemme.
  1. Trykk på forstørrelsesglasset øverst på skjermen.
  2. Skriv inn søkeord.
  3. Under søkeresultatene trykker du på Søk i fullførte oppgaver.
  4. Du kan nå se alle fullførte oppgaver som samsvarer med søkeordene dine.
  5. Du kan også trykke på en av de fullførte oppgavene i søkeresultatet, for å åpne prosjektet der den hører hjemme.

Søking basert på nøkkelord

Filterforespørsel Hva den gjør
søk: helg Viser alle oppgaver som inneholder ordet «søk»
søk: desember Viser alle oppgaver som inneholder ordet «desember»

Vanlige spørsmål

Er oppgaver i arkiverte prosjekter inkludert i søkeresultater?

Nei, det er ikke mulig å søke etter arkiverte prosjekter og deres oppgaver.