Endre en oppgave til fullført eller ikke fullført

Business

Det å fullføre en oppgave er uten tvil den mest tilfredsstillende delen med å bruke Todoist. Hvis du fullfører en oppgave du ikke mente å fullføre, eller du trenger å hente tilbake en fullført oppgave, har du også muligheten til å endre en oppgave til ikke fullført.

Fullføre en oppgave

Det å fullføre en oppgave på gjøremålslisten din i Todoist kan gjøres med ett enkelt trinn:

Klikk på sirkelen til venstre for oppgaven du vil fullføre.
Klikk på sirkelen til venstre for oppgaven du vil fullføre.
Trykk på sirkelen til venstre for oppgaven du vil fullføre.
Trykk på sirkelen til venstre for oppgaven du vil fullføre.

Endre en oppgave til ikke fullført

Det hender kanskje at du merker en oppgave som fullført ved et uhell. Eller du fullfører en oppgave uten å innse at det er mer som må gjøres. I disse tilfellene kan du endre oppgaven til ikke fullført.

1. Mens du ser på prosjektet ditt, klikker du på de tre prikkene oppe til høyre for oppgavelisten din og velger Vis fullførte oppgaver fra menyen.
  2. Finn oppgaven du vil endre til ikke fullført og klikk på sirkelen med haken til venstre for oppgaven.
  1. Mens du ser på prosjektet ditt, klikker du på de tre prikkene oppe til høyre for oppgavelisten din og velger Vis fullførte oppgaver.
  2. Finn oppgaven du vil endre til ikke fullført og klikk på sirkelen med haken til venstre for oppgaven.
  1. Mens du ser på prosjektet ditt, trykker du på de tre prikkene oppe i høyre hjørne og velger Vis fullførte oppgaver.
  2. Finn oppgaven du vil endre til ikke fullført, og trykk på sirkelen med haken til venstre for oppgaven.
  1. Mens du ser på prosjektet ditt, trykker du på de tre prikkene oppe i høyre hjørne og velger Vis fullførte oppgaver.
  2. Finn oppgaven du vil endre til ikke fullført, og trykk på sirkelen med haken til venstre for oppgaven.
Etter at underoppgaver er fullført, vil de forsvinne. Hvis du vil endre disse til ikke fullført, klikker/trykker du på «Vis fullførte oppgaver»-alternativet i menyen øverst til høyre. Deretter finner de fullførte oppgavene under stedet de ble fullført – du kan endre dem til ikke fullført der.

Vanlige spørsmål

Kan jeg ordne det sånn at en lyd spilles av når jeg fullfører en oppgave?

Ja, det kan du! Du kan aktivere dette inne på kontoinnstillingene:
  1. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Bla ned til Lyd og trykk på Tone ved fullført oppgave.
  4. Aktiver funksjonen for hver plattform ved å trykke på brytere ved siden av Mobil og/eller Datamaskin og på nett.
  1. Sveip opp på den nedre applinjen for å åpne menyen.
  2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å åpne Innstillinger.
  3. Trykk på Generelt.
  4. Bla ned til Lyd og trykk på Tone ved fullført oppgave.
  5. Bruk knappen til å aktivere funksjonen for enten Mobil og/eller Datamaskin og på nett.
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i våre Windows-apper. Du kan imidlertid fortsatt aktivere denne funksjonen via en nettleser.
  1. Klikk på avataren din øverst i høyre hjørne i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Generelt.
  4. Bla ned til Lyd og bruk bryteren til å aktivere funksjonen for Datamaskin og/eller Mobil.

Kan jeg endre tilbakevendende oppgaver til ikke fullført?

Du kan kun endre en tilbakevendende oppgave fra fullført til ikke fullført rett etter at oppgaven har blitt fullført, ved å klikke på «angre»-knappen i vinduet som dukker opp (på nett, Windows, macOS) eller ved å trykke på angre-boksen (iOS, Android) som dukker opp nederst på skjermen.

Det er ikke mulig å angre tidligere forekomster av oppgaven. Hvis du f.eks. har en oppgave som forfaller hver dag, og du fullfører den i dag, kan du bare angre på fullførelsen av dagens oppgave. Du kan ikke angre fullførelsen av tidligere forekomster av oppgaven.

Merk deg at du ikke kan angre fullførelsen av en tilbakevendende oppgave så fort meldingen som dukker opp forsvinner. I stedet kan du opprette en ny oppgave eller planlegge den eksisterende oppgaven din på nytt, ved å legge til en ny tilbakevendende forfallsdato.

Hvordan kan jeg permanent fullføre en tilbakevendende oppgave?

Når du er ferdig med en tilbakevendende oppgave, er det bare å fullfør den for alltid:

Høyreklikk på oppgaven og velg Fullfør for alltid.
  1. Trykk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Trykk på de android_three-dots-icon.svgtre prikkene.
  3. Velg Fullfør for alltid.
  1. Trykk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Trykk på ios_three-dots.svgde tre prikkene.
  3. Velg Fullfør for alltid.

Kan jeg sveipe for å fullføre oppgaver i Todoist for iOS og Android?

Det kan du! Selv om standard handling for sveip til høyre nå er velg oppgaver, kan du tilpasse dette. For å endre hva som skjer når du sveiper over en oppgave, går du til Innstillinger → Generelt → Sveipehandlinger og velger ønsket handling.

Når jeg endrer en underoppgave til ikke fullført, endres også den overordnede oppgaven eller seksjonen til ikke fullført?

Ja, når en underoppgave endres til ikke fullført, vil alle dens overordnede oppgaver endres til ikke fullført sammen med den.