Gjør noen til administrator av Todoist Business-kontoen din

Business

Hvis du vil gjøre ett av Todoist Business-teammedlemmene dine til administrator, gjør du som følger:

Du må være teamadministrator for å kunne gjøre noen andre til administrator.
  1. Logg inn på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på tannhjulet øverst til høyre.
  3. Velg Todoist Business-administrator.
  4. Gå til Brukere-fanen.
  5. Finn brukeren du vil gjøre til administrator og klikk på tannhjulet øverst til høyre.
  6. Velg Gjør til administrator.
Sørg for at den nye administratoren får en god start ved å anbefale guide Komme i gang for Todoist Business-administratorer.