Dette er nytt

Business
Les alt om de nyeste Todoist-oppdateringene og feilrettingene her annenhver uke. Selv om vi oppdaterer Todoist-appene superraskt, bruker vi litt lengre tid på våre omfattende versjonsnotater.

Oppgradering av kommentarer: 19. januar

Mention anyone directly inside a comment by simply typing @ and then their name!

Det å jobbe på prosjekter med kollegaer, medstudenter eller familiemedlemmer har akkurat blitt veldig mye enklere. Diskuter detaljene til en hvilken som helst oppgave, eller til og med hele det delte prosjektet, nå som kommentarer lar deg få teamets oppmerksomhet, raskt varsle de riktige personene, og legge til reaksjoner. I tillegg ser hele fanen for kommentarer nå litt mer moderne ut.

• Direkte ping teammedlemmer i kommentarer med nye @omtaler*
  • Begynn å skrive et navn i varslingsfeltet, og Todoist vil raskt fylle inn resten
  • Reager på kommentarer med alle emojier 🤩

*Du kan fortsatt bruke @ pluss etikettene dine når du legger til eller redigerer selve oppgaven.

⚙️ Pluss forbedringer

• Gjør oppgaver om til underoppgaver (eller underoppgaver om til oppgaver) med tastaturet ditt. Når du er inne i prosjektet ditt bruker til piltastene til å fokusere på oppgaven. Øk innrykket til den oppgaven med . Reduser innrykket med . Pst! Du har kanskje gjort dette før ved å trykke på tab, men denne oppdateringen sørger for at Todoist ikke er i konflikt med datamaskinens tastatursnarveier.

🐛 Færre småfeil på nett og datamaskinen

• Du vil ikke lenger kunne angi påminnelser uten et tidspunkt. Det gir jo ikke mening ellers!

🐛 Færre småfeil i Android

• Tilpasning av knappene på den nederste applinjen kan ha ført til at knappene styrte på som de selv ønsket. Den feilen er nå rettet! Alle knappene dine holder seg nå der du ønsker dem. 😌

🐛 Færre småfeil i iOS

• Legg til en oppgave, og en liten melding dukker opp øverst på skjermen. Nå kan du igjen åpne oppgaven du nettopp la til direkte fra den meldingen – i stedet for å måtte søke etter den.

🔢 Versjoner

Nett 1658; iOS 22.1.7; Android 9026; Android Wear 8985; Windows 1.0.3; Linux 1.0.1; macOS 8.0.4

Visning for filtre og etiketter: 11. januar

Find Filters and Labels view in your left-hand navigation.

Slutt å lete etter filtre og etiketter – nå finner du dem alle på ett sted i navigasjonsmenyen! Dette fjerner ikke bare rotet i menyen din, men det lar deg også raskt sjekke én visning for å finne det du leter etter.

Hvorfor filtre og etiketter? Begge lar deg sortere oppgavene dine, så det føles enkelt å få krysset ting av.

Filtre lar deg lagre oppgavesøkene dine slik at du kan finne akkurat det du trenger på sekunder – som alle arbeidsrelaterte oppgaver med prioritet 1 som skal leveres på mandag. Etiketter lar deg gruppere lignende oppgaver sammen, som hver e-post du må sende eller alle oppgaver som tar 15 minutter.

Tilpass bunnlinjen for apper i Android

Customize your Android bottom bar and navigation in your Todoist settings.

Få Todoist til å føles mer som deg, ved å endre plasseringen til den dynamiske Legg til-knappen — du kan velge å beholde den på midten, flytte den til høyre, eller flytte den til venstre. Og det er mer: Du kan også endre rekkefølgen til knappene meny, søk og varsler. Alt dette er tilgjengelig ved å gå til Todoists innstillinger og velge Applinje nederst. Finn ut mer.

Automatisk mørk modus for macOS

Selv om det å krysse av oppgave etter oppgave i Todoist kan være et lyspunkt i løpet av dagen din, bør det ikke gå ut over øynene dine! Gi øynene en pause med vår mørke modus. Todoist bytter nå automatisk mellom mørk og lys modus for å matche resten av macOS.

⚙️ Pluss forbedringer

• Legg til en oppgave på skrivebordet, se en liten melding nederst på skjermen. Nå kan du åpne oppgaven du nettopp la til direkte fra den meldingen – i stedet for å måtte søke etter den.

🐛 Færre småfeil på nett og datamaskinen

• Oppgaver med koblinger tilbake til e-poster i Gmail fungerte ikke. Slik er det ikke lenger. Ta kontroll over innboksen igjen!
  • Får du ikke tilgang til innstillingene dine? Det er også fikset.

🐛 Færre småfeil i Android

• Nå vil du igjen, når du åpner Todoist-varslene, ende opp i riktig oppgave – selv på Android 12.
  • Trykk mer enn to ganger når du bruker Legg til raskt, og Todoist vil fortsette å fungere.
  • Legg til en farge for etiketten din, som vanlig. (Ta deretter en titt på den fra den nye Filtre og etiketter-visningen!)

🐛 Færre småfeil i iOS

• Bruk av VoiceOver på noe annet språk enn engelsk førte noen ganger til at engelske titler på knapper ble lest opp – men med uttalelsen til språket ditt. Det er ikke bra, så vi fikset det.
  • Skjønnheten med Todoist er å raskt kunne legge til oppgave etter oppgave – noe som er vanskelig hvis appen krasjer når du gjør nettopp det. Slik er det ikke lenger!

🔢 Versjoner

Nett 1644; iOS 22.1.2; Android 8988; Android Wear w8947; Windows 1.0.3; Linux 1.0.1; macOS 8.0.4

Tiden for å gi: 16. desember

Det er jul for mange av oss! Men før vi hos Todoist tar fri, ønsket vi å gi deg dere noen gaver.

Lim raskt inn alle oppgavene dine

Behovet for å legge til en haug med oppgaver i Todoist samtidig stopper ikke når du er borte fra datamaskinen. Nå kan du kopiere og lime inn handlelisten partneren din sendte deg i flere oppgaver i Dagligvarer-prosjektet. (Selvfølgelig kan du også prøve å overbevise dem om å registrere seg i stedet. 😉)

Obs! På Android vil denne funksjonen bli tilgjengelig i løpet av de neste dagene.

Bygg din egen integrasjon

Du kan allerede gjøre oppgavelisten din enda bedre med integrasjoner, som Google Kalender, Alexa, Toggl og IFTTT. Men hvis du tenker på å lage en integrasjon selv, er dette nå mye enklere!

Våre nye SDK-er forenkler arbeidet med dataene dine fra Python, JavaScript og Typescript. For å komme i gang kan du sjekke ut den nye dokumentasjonen vår for utviklere. Vi gleder oss til å se hva du lager.

⚙️ Pluss forbedringer

• macOS-brukere ba om å få tilbake Todoist i menylinjen, og vi lyttet! Du kan igjen skjule Todoist fra Dock og bare vise den på menylinjen. Gå til Todoist-innstillingene og åpne fanen Avansert for å finne dette alternativet.
  • Selv om det å krysse av oppgave etter oppgave i Todoist kan være et lyspunkt i løpet av dagen din, bør det ikke gå ut over øynene dine! Gi øynene en pause med vår mørke modus. Todoist bytter nå automatisk mellom mørk og lys modus for å matche resten av macOS.

🐛 Færre småfeil på nett og datamaskinen

• Et øyeblikk der kunne du ikke vise eller skjule underoppgaver i prosjektene dine. Dette er nå fikset.
  • Du prøvde å laste opp en fil i oppgavekommentarene dine, men knappen Velg filer å laste opp ville bare ikke samarbeide. Nå er dette fikset, slik at du igjen kan laste opp filene dine.

🐛 Færre småfeil i Android

• Når aktivitetsloggen din viser oppgavene dine i svart tekst samtidig som du bruker mørk modus, er det rett og slett ikke nok å myse med øynene. Vi fikset dette, slik at du nå kan se oppgavene dine igjen.

🔢 Versjoner

Nett 1574; iOS 21.11.17; Android 8840; Android Wear w8799; Windows 1.0.3; Linux 1.0.1; macOS 8.0.4

Raskt visningsbytte: 2. desember

Beveg deg mellom oppgavelistene dine lynraskt med nye «Raskt visningsbytte» på Android.

Du kan nå bytte mellom standardvisningene Innboks, I dag og Kommende, i tillegg til fem nylig åpnede visninger. Hvordan? Trykk og hold på meny-ikonet til du ser en liste med destinasjoner, og trykk på visningen du vi åpne. ⚡️

🐛 Færre småfeil på nett og datamaskinen

• Gjett hva som er tilbake i macOS-appen? Nå kan du igjen dra en e-post fra Apple Mail til Todoist! Det å dra en e-post til Legg til-raskt eller oppgaveeditoren vil generere en kobling tilbake til e-posten i Apple Mail-appen.
  • Det å kopiere bilder og lime dem inn i oppgavekommentarer fungerer nå igjen.

🐛 Færre småfeil i iOS

• Koblinger laget av Outlook-tillegget så ikke ut som de skal. Nå er dette fikset.
  • Hvis du bruker en iPhone Mini, har du kanskje lagt merke til at knappen for å lagre kommentarer forsvant en stund. Den er nå tilbake.

🐛 Færre småfeil i Android

• Koblinger laget av Outlook-tillegget så ikke ut som de skal. Nå er dette fikset.
  • Leg av å få varselet Stedsbaserte påminnelser er i øyeblikket deaktivert? Vi har fikset dette, slik at du ikke ser varselet lenger.

🔢 Versjoner

Nett 1502; iOS 21.11.6; Android v8810; Android Wear w8769; Windows 1.0.2; Linux 1.0.1; macOS 8.0.2

Ny kommando-meny: 11. november

Har du noen gang hatt lyst til å bytte mellom å legge til en ny oppgave i innboksen din, se hva som kommer fremover på Hjem-visningen din, og hoppe over til Lær fingerferdigheter-kun ved bruk av fingrene dine? Nå kan du det! Vi tester en splitter ny eksperimentell funksjon: kommando-menyen.

Bruk ⌘ + K (macOS) eller Ctrl + K (Windows) til å navigere i gjøremålslisten din uten å røre musen.

Prøv det ved å bli en av de som tester eksperimentelle funksjoner.

🐛 Færre småfeil i Android

• Oppgavene dine hadde så mange like påminnelser at det fikk hodet ditt til å spinne. Heldigvis er dette nå fikset – påminnelsene dine vil ikke klone seg selv lenger.
  • De stedsbaserte påminnelsene dine fungerer som forventet igjen. Nå vil du ikke lenger gå glipp av oppgaven om å kjøpe epler når du kommer til supermarkedet.

🔢 Versjoner

Nett 1450; iOS 21.10.15; Android v8756; Android Wear w8715; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Oppdaterte visningsalternativer: 28. oktober

Én visning som inkluderer dem alle. Med det mener vi at visningsalternativene dine er oppdaterte, så nå kan du velge å se oppgavene som en liste eller tavler og velge sorteringsalternativene du liker best – alt på ett sted. Alt du trenger gjøre er å klikke på Visning øverst til høyre for prosjektene dine.

Enkel tilgang til filtrene og etikettene dine (eksperimentell funksjon)

Ikke noe mer rulling ned forbi hovedvisningene dine, favoritter og prosjekter for å komme til etikettene og filtrene. Nå er de begge samlet øverst på sidefeltet ditt for superraskt tilgang. 🚀

Test eksperimentelle funksjoner nå

🐛 Færre småfeil i iOS

• Åpning av appen fungerer nå på første forsøk. Du trenger ikke trykke to ganger lenger.

🐛 Færre småfeil i Android

• Widgeten din er så god som ny: Når du fullfører en oppgave, vil den ikke bli hengende igjen på toppen lenger, og widgeten oppdaterer seg alltid automatisk.
  • Hvis du bruker en Meizu-telefon, har du kanskje opplevd et problem med layouten til Todoist. Dette er fikset, og Todoist ser nå ut nøyaktig som det skal.
  • Fullførte underoppgaver dukket ikke alltid opp i oppgavevisningen. Dette er nå fikset.

🔢 Versjoner

Nett 1412; iOS 21.10.6; Android 8660; Android Wear w8619; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Kjører som det skal: 21. oktober

Vi har fullført et par ting på gjøremålslisten vår, slik at du enklere kan fullføre et par ting på din.

⚙️ Pluss forbedringer

• Når du brukte tavler, var det ikke alltid det gikk helt bra å flytte oppgaver mellom kolonner. Slik er det ikke lenger, så nå kan du flytte en oppgave til en annen kolonne ved å dra den til seksjonsoverskriften.

🐛 Færre småfeil i Android

• Uansett hva du prøvde, ville ikke Legg til oppgave-knappen fungere i tavlevisning. Dette er nå fikset, så du kan nå legge til nye oppgaver igjen mens du ser på oppgaver i en liste eller på tavler!

🔢 Versjoner

Nett 1378; iOS 21.10.0; Android v8618; Android Wear w8577; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Optimalisert for iOS 15: 29. september

Todoist for iOS 15 showing the scan feature, notifications, an extra-large iPad widget, and adding a task to Quick Note.

Hvordan vi feirer lanseringen av iOS og iPadOS 15, lurer du på? Ved å optimalisere Todoist for det, selvsagt! Få mest mulig ut av appen din med disse nye Apple-eksklusive funksjonene:

• Gjør håndskrevne notater og ting du har skriblet ned om til oppgaver eller oppgavebeskrivelser. Det kan du gjøre takket være den nye skann-knappen for Legg til raskt (fungerer også med all annen Direktetekst).
  • Spar et par trykk ved å koble tilbake til hvilken som helst oppgave rett fra Quick Note.
  • Glem aldri å fullføre en oppgaven igjen (selv når du bruker Fokus) ved å slå på Todoist-påminnelser.
  • Få en komplett oversikt over dagen din med en ekstra stor widget på iPad-hjemskjermen din.
  • Se raskt hvem som er tildelt hvilken oppgaven (nyttig for de mindre ønskelige delte oppgavene i hjemmet) rett fra widgeten din.

⚙️ Pluss forbedringer

• På Todoist for macOS og Windows 10 finner du nå plattformspesifikke innstillinger i Innstillinger > Avansert.
  • På Android har vi lagt til en knapp i oppgavevisningen som enkelt lar deg flytte den til et annet prosjekt.

🐛 Færre småfeil på nett og datamaskinen

• Lei av å oppdatere I dag-visningen etter å ha gjort om på oppgaver? Vi også! (I dag-visningen vil ikke lenger fryse etter at du har endret en oppgave til en annen dato.)
  • Etter at du har lagt til flere underoppgaver samtidig, kan du nå manuelt endre rekkefølge på dem igjen.
  • Seksjonsnavn dukker opp som de skal igjen, selv når du sorterer oppgavene dine som du selv ønsker det i tavlevisning.
  • Hvilken glede gir det å legge til en emoji i oppgavenavnet når den er justert feil? Vel, litt glede, men vi kan klare mye bedre enn det. Og det gjorde vi! (Emoji er nå justert med oppgavenavn igjen.) 📐
  • Vi fikset er parskrivebeil skrivefeil.

🐛 Færre småfeil i Android

• Når du sjekker en oppgave med mange kommentarer, blir du nå igjen tatt til den nyeste kommentaren.
  • Pluss at Todoist nå viser stedene nærmest deg i søkeresultatene når du legger til en stedsbasert påminnelse.

🔢 Versjoner

Nett 1347; iOS 21.9.3; Android 8586; Android Wear 8545; Windows 1.0.1; Linux 1.0.1; macOS 8.0.1

Et nytt Android-design: 16. september

Ikke bare eksperimentell lenger: Det nye designet for Todoist Android-appen er nå tilgjengelig for alle! Det betyr at alle Todoistere kan glede seg over bedre navigering, takket være den nye bunnlinjen, og flotte animasjoner.

Visste du at du kan åpne navigeringslinjen ved å sveipe opp?