Usuwanie projektu

Dostępne dla:
Darmowy
Premium
Business

Możesz usunąć z listy stare projekty, aby była bardziej przejrzysta i uporządkowana. Oto jak to zrobić:

  1. Najedź kursorem na projekt, który chcesz usunąć, i kliknij na ikonę trzech kropek, która pojawi się po prawej.
  2. Wybierz Usuń projekt z rozwijanego menu.
  3. W oknie podręcznym kliknij Usuń , aby potwierdzić.
  1. Przesuń projekt, który chcesz usunąć, z prawej do lewej,
  2. Dotknij ikonki kosza .
  3. W okienku, które się pojawi, wybierz Usuń projekt  aby potwierdzić.
  1. W lewym górnym rogu aplikacji Todoist, naciśnij ikonę menu.
  2. Na dole listy projektów wybierz Zarządzaj projektami.
  3. Wybierz projekt do usunięcia.
  4. W prawym górnym rogu naciśnij ikonę trzech kropek.
  5. Z rozwijanego menu wybierz Usuń.
  6. W okienku, które się pojawi, wybierz Tak, aby potwierdzić.
  1. Kliknij prawym klawiszem na projekt do usunięcia.
  2. Wybierz Usuń.
  3. Kliknij Potwierdź.

Możesz przenieść projekt do archiwum. Projekt przeniesiony do archiwum jest usuwany z Twojej listy projektów, ale możesz go przeglądać i przywrócić. Powtórz te same kroki jak wyżej, ale zamiast usuwać projekt przenieś go do Archiwum.

FAQ

P: Przez przypadek skasowałem projekt i wszystkie powiązane z nim zadania. Jak je przywrócić?

O: Jedynym sposobem, aby odzyskać skasowany projekt, jest przywrócenie utworzonej wcześniej kopii bezpieczeństwa. Jeśli korzystasz z Todoist Premium lub Todoist Business, kopie bezpieczeństwa tworzone są automatycznie każdego dnia, gdy logujesz się do Todoist.