Loading the new Help Center

Zaloguj się lub wyloguj z konta Todoist

Dostępne dla:
Darmowy
Premium
Business

Logowanie i wylogowywanie się z Todoist jest szybkie i proste! Oto, jak to zrobić:

Zaloguj się do Todoist

  1. Otwórz aplikację Todoist.
  2. Kliknij Zaloguj.
  3. Wybierz, jak chcesz się logować do konta (powinien to być taki sam sposób, jaki został użyty przy tworzeniu konta):
    • Kliknij Kontynuuj za pomocą Google i wybierz konto Google powiązane z kontem Todoist.
    • Kliknij Kontynuuj za pomocą Facebooka i połącz się przez swoje konto Facebook.
    • Kliknij Kontynuuj za pomocą Apple i połącz się przez swoje konto Apple.
    • Wpisz swój adres e-mail i hasło, a następnie kliknij przycisk Zaloguj.
  1. Otwórz aplikację Todoist.
  2. Wybierz, jak chcesz się logować do konta (powinien to być taki sam sposób, jaki został użyty przy tworzeniu konta):
    • Naciśnij Kontynuuj za pomocą Google i wybierz konto Google powiązane z kontem Todoist.
    • Naciśnij Kontynuuj za pomocą Facebooka i połącz się przez swoje konto Facebook.
    • Naciśnij Kontynuuj za pomocą e-maila, następnie wpisz swój adres e-mail i hasło.
  1. Otwórz aplikację Todoist.
  2. Wybierz, jak chcesz się logować do konta (powinien to być taki sam sposób, jaki został użyty przy tworzeniu konta):
    • Naciśnij Kontynuuj za pomocą Google i wybierz konto Google powiązane z kontem Todoist.
    • Naciśnij Kontynuuj za pomocą Facebooka i połącz się przez swoje konto Facebook.
    • Naciśnij Kontynuuj za pomocą Apple i połącz się przez swoje konto Apple.
    • Naciśnij Kontynuuj za pomocą e-maila, następnie wpisz swój adres e-mail i hasło.

Wyloguj się z Todoist

  1. Otwórz aplikację Todoist.
  2. Kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu.
  3. Wybierz Wyloguj.
  1. Otwórz aplikację Todoist.
  2. Naciśnij ikonę menu w lewym górnym rogu.
  3. Naciśnij Ustawienia.
  4. Naciśnij Wyloguj.
  1. Otwórz aplikację Todoist.
  2. Kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu.
  3. Naciśnij Wyloguj.
  1. Otwórz aplikację Todoist .
  2. Kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu.
  3. Wybierz Wyloguj.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 18 z 78