Oddziel najważniejsze zadania od zwykłych, codziennych obowiązków, dodając wybrane projekty, etykiety i filtry do Ulubionych.
Kiedy dodajesz projekt, filtr lub etykietę do ulubionych, element ten zostaje dodany do nowej sekcji o nazwie Ulubione. Jest ona automatycznie synchronizowana między wszystkimi Twoimi urządzeniami.
Dodaj projekt do ulubionych
- W pasku bocznym, kliknij ikonę trzech kropek obok nazwy projektu, aby wyświetlić więcej czynności projektu.
- Wybierz Dodaj do ulubionych z rozwijanego menu.
Projekt będzie widoczny w sekcji Ulubione na pasku bocznym.
- Naciśnij Przeglądaj w prawym dolnym rogu.
- Przesuń projekt w prawo, aby dodać go do ulubionych.
- Naciśnij ikonkę serca.
Projekt będzie widoczny w sekcji Ulubione w menu nawigacyjnym.
- Naciśnij Przeglądaj w prawym dolnym rogu.
- Naciśnij Moje Projekty, aby dodać projekt osobisty do ulubionych, lub naciśnij nazwę zespołu, aby dodać projekt zespołowy do ulubionych.
- Naciśnij ikonkę ołówka po prawej stronie na górze ekranu.
- Naciśnij ikonkę serca obok projektu, aby dodać go do Ulubionych.
Projekt będzie widoczny w sekcji Ulubione w menu nawigacyjnym.
Dodaj filtr lub etykietę do Ulubionych.
- Kliknij Filtry i etykiety na pasku bocznym.
- Kliknij ikonkę serca obok filtra lub etykiety, które chcesz dodać do Ulubionych.
Twój filtr lub etykieta będą widoczne w sekcji Ulubione w pasku bocznym.
- Naciśnij Przeglądaj w prawym dolnym rogu.
- Przesuń w prawo na nazwie etykiety lub filtra, które chcesz dodać do Ulubionych.
- Naciśnij ikonkę serca.
Twój filtr lub etykieta pojawi się w sekcji Ulubione.
- Naciśnij Przeglądaj w prawym dolnym rogu.
- Naciśnij Filtry i etykiety.
- Wybierz Zarządzaj filtrami lub Zarządzaj etykietami.
- Naciśnij ikonę serca obok filtra lub etykiety, które chcesz dodać do Ulubionych.
Filtr lub etykieta pojawi się w sekcji Ulubione.
Usuń projekt z Ulubionych
- Kliknij prawym przyciskiem myszy projekt w sekcji Ulubione na menu bocznym.
- Wybierz Usuń z ulubionych.
- Naciśnij Przeglądaj w prawym dolnym rogu.
- Przesuń w prawo na nazwie projektu, który chcesz usunąć z Ulubionych.
- Naciśnij ikonkę przekreślonego serca.
- Naciśnij Przeglądaj w prawym dolnym rogu.
- Naciśnij Moje Projekty, aby usunąć projekt osobisty z ulubionych, lub naciśnij nazwę zespołu, aby usunąć projekt zespołowy z ulubionych.
- Naciśnij ikonkę ołówka po prawej stronie na górze ekranu.
- Naciśnij ikonkę przekreślonego serca obok projektu, aby usunąć go z Ulubionych.
Usuń filtr lub etykietę z Ulubionych
- Kliknij prawym przyciskiem myszy filtr lub etykietę w sekcji Ulubione na menu bocznym.
- Wybierz Usuń z ulubionych.
- Przesuń w prawo na nazwie etykiety lub filtra, które chcesz usunąć z Ulubionych.
- Naciśnij ikonkę przekreślonego serca.
- Naciśnij Przeglądaj w prawym dolnym rogu.
- Naciśnij Filtry i etykiety.
- Wybierz Zarządzaj filtrami lub Zarządzaj etykietami.
- Naciśnij ikonkę przekreślonego serca obok etykiety lub filtra, aby usunąć go z Ulubionych.
Zmiana kolejności elementów w sekcji Ulubione
Ulubione są wyświetlane w takiej samej kolejności, w jakiej pojawiają się na listach Twoich projektów, etykiet i filtrów.
Aby zmienić kolejność w sekcji Ulubione, przeciągnij projekt, filtr lub etykietę w nowe miejsce na liście. Sekcja Ulubione pokaże nową kolejność.
Nie możesz zmienić kolejności kategorii ulubionych. Zawsze są one wyświetlane jako projekty, etykiety, a następnie filtry.
Bądźmy w kontakcie
Skontaktuj się z nami, jeśli napotkałeś(-aś) problemy podczas dodawania bądź usuwania projektu, filtra lub etykiety z Ulubionych.